RETRO RÁDIÓ

Zavarba ejtő jelek: ha ezeket tapasztalod, valaki beléd zúgott!

A férfiak hajlamosak vegyes jelzéseket adni, ha megtetszik nekik egy nő. Testbeszédük és arckifejezésük könnyen összezavarhat, így most tiszta vizet öntünk a pohárba!Megosztás
Szerző: Metropol
2022.04.02. 20:30
érzelemkifejezés

Ha tudni akarod, hogy egy pasi odáig van-e érted, akkor alaposan figyeld meg, hogyan viselkedik a társaságodban. Hangosan nevet, még ha nem is mondtál különösebben vicceset? Ideges lesz? Rögvest kiderül, hogy komoly kapcsolatra vágyik-e veled.

Furcsán kezd viselkedni a közeledben? Komoly érzésekre utal, ha ideges lesz és meg akar felelni az elvárásaidnak Forrás: Pixabay

Ha ideges lesz, amikor más férfiakról beszélsz vagy érdeklődést mutatsz irántuk, az a féltékenység jele. Lehet persze, hogy úgy tesz, mintha nem érdekelné, hogy más felől érdeklődsz, de az arca úgyis elárulja a valódi érzéseit. Ugye tudod, hogyha nem akarna tőled semmit, akkor nem izgatná, kivel lógsz?

Az is egy jel, ha a barátai veled ugratják, amikor a közeledben van. A poénok áradatában még el is pirul és kínosan érzi magát, mégsem próbálja leállítani a haverjait? Ez azért van, mert legbelül örül, hogy kapcsolatba hozzák veled.

Akkor se kérdőjelezd meg a szándékait, ha mindig figyelmesen meghallgat és mindent megtesz, hogy jobban megismerjen. Ha veled akar lenni, akkor természetesen az is fontos, hogy milyen vagy belül, hogyan gondolkodsz a világról. Neki minden részlet érdekes, ismeri a kedvenc könyved, ételeid… Amikor rossz kedved van, biztos lehetsz benne, hogy felvidít, még az imádott sütidet is megszerzi!

Legyen gyanús, hogy ha arról beszélsz, számodra mi vonzó egy pasiban, akkor ő megpróbál megfelelni ennek az ideálnak. Ez a legmegfoghatóbb módja az érzései kifejezésének, hisz azt akarja, hogy viszont szeresd. Próbára is teheted: mondd például azt, hogy valamiért megfog, ha egy férfi könyékig felhúzza az ingujját. Legközelebb pont így jelenik meg? Akkor nyert ügyed van. Szintén sokat elárul, ha veled van, amikor csak teheti. Mindig keresi a lehetőségeket, hogy találkozzatok, legyen bármilyen irreleváns is az ok? Ez azért van, mert mi sem teszi boldogabbá, minthogy láthat téged!

Az is jellemző tetszéskinyilvánítás, ha fel akarja hívni magára a figyelmet. Általában utál edzőterembe járni, de hirtelen minden nap sportol, hogy elámulj? Bármit megtenne érted! Talán furcsán hangzik, de akkor is bolondul érted, ha elkezd gúnyolódni. Ilyenkor ugyanis szórakoztató módon kerülhet kapcsolatba veled, anélkül, hogy felfedné valódi érzéseit. Bármennyire is éretlennek hangzik, ez az igazság.

Mostanra már biztos lehetsz abban, hogy tetszel-e neki. Tedd fel neki nyíltan a kérdést, hogy szeretne-e valami komolyabbat, ezzel előbbre léphettek. De mégis, hogy fog reagálni? Rákvörös lesz!

Ezeket olvastad már?
Hatalmas pók tartja rettegésben a XVI. kerületieket: megszólalt a vadállatbefogó

Hatalmas pók tartja rettegésben a XVI. kerületieket: megszólalt a vadállatbefogó

Mi történt? Egyszerre ketten is rosszul lettek a villamoson!

Mi történt? Egyszerre ketten is rosszul lettek a villamoson!

Te tudod hány nemzeti park tisztaságára kellene ügyelnünk?

Te tudod hány nemzeti park tisztaságára kellene ügyelnünk?

Novák Katalin Elon Muskkal találkozott - Fotó!

Novák Katalin Elon Muskkal találkozott - Fotó!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás