RETRO RÁDIÓ

A DK-t tartják szövetségeseiknek az európai bevándorláspártiak





Egyértelműen Gyurcsányékra voksol a brüsszeli bevándorláspárti baloldal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.09.
illegális bevándorlás

Dobrev Klára mellett a DK többi európai parlamenti képviselője is kapott kampánytámogatást a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségétől. A Facebook-hirdetéstár adatai szerint Ujhelyi István szocialista, Cseh Katalin, Donáth Anna momentumos és Gyöngyösi Márton EP-képviselők viszont nem brüsszeli pénzből kampányolnak - derül ki a Magyar Hírlap cikkéből.

Továbbra is ömlik a brüsszeli pénz Gyurcsány Ferenc feleségének, Dobrev Klárának internetes videós kampányára, amelyben a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP) képviselője a magyar koronavírus-járvány elleni védekezést kritizálja, és az Európai Unió fellépését méltatja. „Európa segít!” – fogalmaz a videóban a bevándorláspárti politikus.

Csak épp arról nem tesz említést: Brüsszel nem a pandémia károsultjaival van elfoglalva, hanem azzal, hogy a tagállamok torkán lenyomja az Európai Bizottság (EB) legújabb migrációs akciótervét – ebben a következő áll: 34 millió bevándorlónak biztosítanának szavazati jogot, lakhatást, a migrációt a szerzők megállíthatatlan jelenségnek könyvelték el –, az ezt ellenző, renitens kormányokat pedig megbüntetné - írja a Magyar Hírlap.

Ám nem a bukott miniszterelnök felesége az egyetlen EP-képviselő, „akit kitöm az S&D pénzzel. A DK-s Ara-Kovács Attilának 125 ezer forint jutott arra, hogy kiírja közösségi oldalára: »Európa segít. Orbán tétlen.«” Párttársa, Rónai Sándor ugyanerre a célra 191 432 forintot kapott. Gyurcsány Ferenc leghűségesebb bizalmasának, Molnár Csabának pedig 218 899 forintot szántak, hogy a járványellenes küzdelmet a bevándorláspártiak lejárató kampányával „segítse”.

Azzal, hogy Brüsszel Dobrev Klára kommunikációs hadjáratát kezdte el szponzorálni, akarva-akaratlanul nyilvánvalóvá tette, hogy a baloldali pártok közül Gyurcsány Ferencéket tekinti a legmegbízhatóbb szövetségesének, akarata leghatékonyabb végrehajtójánakállapította meg a lapnak korábban Erdős Gergely, a Századvég Alapítvány belpolitikai elemzője.





Ezeket olvastad már?
Eger polgármestere DJ Dominique és Danny Blue megöléséről beszélt

Eger polgármestere DJ Dominique és Danny Blue megöléséről beszélt

Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" -  számos hiedelem kötődik április 24-hez

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" - számos hiedelem kötődik április 24-hez

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás