Papp Szabi vallomása: “Édesapámnak voltak alkoholproblémái”

A Megasztár zsűritagja nemrég őszintén beszélt az alkohollal való viszonyáról. Papp Szabi elárulta, sosem volt gondja az alkohollal, édesapjának viszont igen.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.24. 07:00
Papp Szabi Megasztár alkohol

Papp Szabi, a Supernem zenekar énekese és gitárosa Tilla hamarosan debütáló, “És mi van Tomival” című új mozifilmjével kapcsolatban vallott arról, hogy milyen kapcsolatban áll az alkohollal.

Papp Szabi
Papp Szabi énekes a Megasztár hetedik évadának egyik zsűri székében foglal helyet  (Fotó: TV2)

Papp Szabi: „Nyilván volt asztalon táncolós időszak is”

A Megasztár zsűritagja úgy nyilatkozott, az alkoholt alapvetően ünneplésre és koccintásra használja, illetve arra, hogy ellazuljon. S hogy volt-e valaha alkoholproblémája?

„Nem mert nem arra használom, hogy legyek valaki. Tulajdonképpen nekem minden nap ünnepnap, nincs azzal bajom, ha legurul egy-két fröccs, akár az ebédnél. Nyilván ebből nem űzök sportot, de problémám soha nem volt vele, nem voltak olyan időszakok az életemben, amik rámentek volna erre. Persze voltak asztalon táncolós időszakok, amik az alkoholnak voltak köszönhetők, de én úgy érzem, hogy soha nem fordultam át a másik oldalra, hogy kellemetlen figura lettem volna. Nem tettem tönkre az életemet sem bárki életét az alkohol miatt” – kezdi Szabi. 

De mi a helyzet a környezetében élőkkel?

A baráti körömben sokan vannak, akiknek vannak alkohol gondjai, azért én a zene világából és az éjszakából jövök, tulajdonképpen az egész életemet az éjszakában élem. De ha már rámegyünk családi kérdésekre, édesapámnak voltak alkoholproblémái. Ő egy nagyon jókedvű ember volt, sajnos már elhunyt. Rajta éreztem azt, hogy egy idő után már nem jókedvből csinálta ezt, hanem vélhetően el akart valamit nyomni ezzel. Amikor az ember a közvetlen családtagján, az édesapján látja ezt, akkor azért nyilván elgondolkodik, hogy mire használja az alkoholt és milyen hatással lehet ez rá.

Szabi aztán viccesen lekerekítette az elmondottakat, hogy pontosan annyira szeret józan lenni, mint amennyire szalonspicces.  „Mit is mondott Hrabal? Egy igazi férfi mindig szalonspicces és diszkrét sz*rszaga van” tette hozzá Szabi nevetve. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás