Házasság első látásra: Valentin-napi szívformával készít halloween-falatkákat Petra

Andris exe valódi konyhatündér, elképesztő ötleteket ismer.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.10.23. 10:30
Házasság első látásra Petra halloween

Bár az már a nászútján kiderült Petráról, hogy szereti a finomságokat, hiszen Lisszabonban csak egy adott helyen szerette volna megkóstolni a hamisítatlan portugál édességet –  újdonsült férje, Andris legnagyobb bánatára. Akik már itt borítékolták, hogy a házaspár nem bírja ki együtt a Házasság első látásra című reality utolsó adásáig, azoknak igazuk volt. Pedig, ha türelmesebb, nyitottabb és hűségesebb lett volna Andris annál, mint amit a nézők láthattak, akkor talán Petra neki is készített volna néhány különleges finomságot – szerelme jeléül.

petra andris
Andrist nem a hasán keresztül hódította meg Petra... (Fotó: tv2)

Merthogy a személyi edző tud pár gasztrotrükköt – legalábbis ez derül ki a közösségi oldalain megosztott tartalmakból. Alkotott már halloween-pizzát a horrorrajongóknak, aztán fekete körmű ujjacskák is jöttek-mentek a sütő körül, legfrissebb videójában pedig Petra a TikTok-csatornáján leplezte le, hogy lehet a kedvenc sütireceptünkből egy Valentin-nap szívforma segítségével halloween-napi szellemeket alkotni.

Íme:

 









Top hírek

hunyadi

Hunyadi: világpremier Cannes-ban

A Cannes-i Fesztiválpalotában (Palais des Festivals et des Congrès) tartották a 10 részes Hunyadi TV-sorozat világpremierjét a MIPCOM, a film-, televíziós és streaming szakma egyik legfontosabb éves seregszemléjén





Hírlevél-feliratkozás