A Dancing with the Stars-ban térne vissza a Házasság első látásra sztárja

A Házasság első látásra Bogija tegnap ünnepelte 30. születésnapját és bár nagyon félt ettől az évfordulótól, most úgy érzi ez is csak egy nap. Ennek ellenére vannak olyan céljai és vágyai, amiket szeretne minél hamarabb megvalósítani ilyen a Dancing with the Stars-ban való szereplés is. Erről mesélt most lapunknak.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.10.05. 07:00
Dancing with the Stars Házasság első látásra Gál Bogi születésnap álom

A Házasság első látásra 2024-es első évadában Gál Bogi egy igencsak megosztó karakter volt, bár úgy tűnik mára sikerült levetkőznie a műsorral járó stresszt és negativitást, így igyekszik az önfejlesztésre koncentrálni. Különösen, hogy tegnap betöltötte a 30-at, ami sokak szerint különösen nagy mérföldkő, így egyenesen rettegett tőle. Ennek ellenére nem sok minden változott, és épp úgy folyik az élete, mint eddig. De persze vannak dolgok, amiket nagyon szeretne megvalósítani kortól függetlenül, mint például, hogy bekerüljön a Dancing with the Stars szereplői közé az egyik jövőbeli évadban.

bogi a Dancing with the Starsban szerepelne
A Házasság első látásra sztárja elárulta, szívesen szerepelt volna a Dancing with the Stars 2024-es évadában (Fotó: Ripost)

Bogi a Metropolnak mesélt arról, hogy hogy érzi magát most, ezután a kerek évforduló után.

Bevallom konkrétan rettegtem ettől, mert a 30 egy olyan szám, ahol van egy elég erős társadalmi nyomás, hogy a nőknek, de persze a férfiaknak is, úgymond mit kellene elérnie eddig. Például, hogy legyen férj, ház, gyerek. De rájöttem, hogy ez az én életem és úgy élem, ahogy én akarom szóval egyáltalán nem kell ezeknek megfelelnem. Úgyhogy most már jól vagyok, nem változott semmi tegnap óta, és persze a 30 feletti barátaim mind azt mondták, hogy most kezdődik az élet, szóval bízzunk ebben

– mesélte nevetve.

Persze azért az egykori feleségnek is vannak céljai és titkos vágyai, amiket minél előbb szeretne megvalósítani, ezekről is elárult néhány részletet.

„Most azon vagyok, hogy csak olyasmiket csináljak, amit szeretnék, vagy amihez kedvem van, és igyekszem ezen dolgozni, meg persze az is nagyon fontos, hogy kedvesebb legyek önmagammal, mert ez nem mindig sikerül.”

Illetve nyár végén szerettem volna kiadni az első saját verseskötetemet, de sajnos nem így lett. Viszont ez továbbra is tervben van, ha végre rávenném magam és leülnék írni, de az utóbbi időben nem igazán jött az ihlet, emiatt pedig nem éreztem azt, hogy ezt ki tudnám úgy adni, ahogy szeretném. Nem is pénzt szeretnék ebből csinálni, inkább csak ez egy nagy vágyam, hogy sikerüljön a közeljövőben

– tette hozzá.

A Dancing with the Stars nagyon közel áll Bogi szívéhez

Ugyan a Dancing with the Stars 5. évadába már nem jutott be, de a Házasság első látásra szereplőjének az egyik legnagyobb álma teljesülne, ha egyszer szerepelhetne a táncos műsorban.

Nagyon szeretnék szerepelni a Dancing with the Stars-ban, ez tényleg hatalmas vágyam. Persze fel voltam rá készülve, hogy idén biztos nem leszek esélyes, de remélem egyszer összejön. Láttam a mostani szereplőket, és nekik is nagyon örülök, nyilván én még mondhatni kicsi vagyok ehhez, de valamikor hátha sikerül, mert tényleg nagyon szeretném

 – vallotta be.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás