Csupán ennyi kellene? Keleti Andrea megosztotta a hosszú párkapcsolat titkát

Ha valaki, akkor a tánctanár pontosan tudja, mitől működik egy kapcsolat. Keleti Andrea nem mindennapi tippet hozott.



Megosztás
Szerző: S. V.
Létrehozva: 2024.10.14. 16:15
Keleti Andrea titok párkapcsolat

Dunát lehetne rekeszteni a bölcsességekkel és a jó tanácsokkal a párkapcsolatokat illetően, bármilyen szempontból is szeretnénk azt fejleszteni. A hosszú szerelem titkára is mondtak már rengeteg okosságot, azonban ha valakire érdemes ebben a témában hallgatni, az Keleti Andrea, aki idén kereken 25 éve mondta ki a boldogító igent férjének, Kovács Zoltán táncosnak.

Keleti Andrea
Keleti Andrea olykor csajos estét tart Fotó: Szabolcs László/Hot! magazin/Bors

Keleti Andrea trükkje

A gyönyörű tánctanár vasárnap este az Instagram-oldalán osztotta meg egyik titkát. Csajos estét csapott a barátnőivel, amire minden nőnek heti egyszer szüksége van – legalábbis értesülései szerint.

Állítólag a hosszú párkapcsolat egyik titka, hogy minden nőnek minden héten szüksége van egy-egy ilyen csajos kimenőre.

Ugyanis a nők beszélgetésigénye pont négyszerese a férfiakénak.

Állítólag! 😉

Egy kis baráti csevegésre valószínűleg bárki és bármikor kapható, de alkalomnak a „tudományos kutatás” sem utolsó!

A nők kommunikációja

Arra az állításra lapunk semmilyen forrásból nem kapott megerősítést, hogy a nők beszédigénye bármennyire is eltérne a férfiakétól, sőt. A pszichológus szerint a két nem kommunikációjának különbségei szinte elhanyagolhatóak a hasonlatossághoz képest.

Akad azonban, amiben a nők bizonyosan jobbak, mint a férfiak:

  • Nonverbális kommunikáció: A nők velük született tehetséggel rendelkeznek a beszéden kívüli jelek értelmezésében. Sokkal könnyebben és gyorsabban kiolvassák a beszédpartner érzelmeit a mozdulatokból, a mimikából.
  • Bevonás: Társaságban a nők sokkal jobban figyelnek arra, hogy egyetlen résztvevő se érezze magát kívülállónak a beszélgetés során. Ennek érdekében könnyebben váltanak témát, sőt, akár nyelvet is az adott szituációban.
  • Aktív hallgatás: Sokkal fókuszáltabban képes egy nő részt venni az eszmecserében. Az apró, jelentéktelennek tűnő információkra is felfigyel, és lényegi kérdéseket tesz fel. Ezzel a mondanivaló mögötti tartalmat is könnyebben kiszűri, mint egy felszínes hallgató.

Azért alkalmazkodni is kell

Nőként Andrea bizonyára birtokában van ezeknek, sőt ennél többnek is. Az elmúlt több mint két évtizedben férjével már kellően összecsiszolódtak ahhoz, hogy a szerelem lángját mindig ébren tudják tartani. Azonban a befektetendő energiát nem lehet megspórolni. Ahogyan Keleti Andrea férje kapcsán korábban a Hot! magazinnak fogalmazott:

A kapcsolaton mindig dolgozni kell, mert az élet változik körülöttünk.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás