RETRO RÁDIÓ

Nagyon forró: túl az ötvenen mutatta meg bombatestét magyar táncművész

Két ruhamérettel lett vékonyabb Keleti Andrea. A táncművész sosem volt túlsúlyos, de múlt évben felszaladt rá néhány kiló. Mostanra azonban nemhogy ledolgozta a felesleget, de jobban is néz ki, mint valaha!Megosztás
Szerző: e.j.
2021.07.30. 04:50
keleti andrea

Elképesztően néz ki Keleti Andrea! A táncművész túl az ötvenen egy saját készítésű bikiniben állt kamera elé, az eredmény alapján pedig nincs mit takargatnia: Andi csak úgy ragyog, ami nem is meglepő, hiszen tizenöt éve nem volt ilyen jó formában.

Magabiztosabb lett

A kétgyermekes édesanya tavaly egy, a palesztin népgyógyászat kincseiből és a grönlandi moszatokból álló gyógynövényreceptúra segítségével nyolc kilótól szabadult meg. Már akkor is jól érezte magát a bőrében, nemrégiben azonban leadott még néhány kilót, aminek köszönhetően még magabiztosabbá vált. Csodás alakját meg is mutatta, ráadásul egy saját maga által varrt bikiniben, amiből számtalan darabot tartogat a szekrényében.

Keleti Andrea jobban néz ki, mint valaha (Fotó: Lung András)

Tavaly történt egy nagy változás az életemben, két ruhaméretet fogytam. Sosem voltam igazán túlsúlyos, de magamhoz képest azért sikerült kikerekednem, és nem tetszett, amit a tükörben láttam. Igazán jó érzés volt, hogy éhezés és önsanyargatás nélkül érhettem el a célom, hiszen az ember teste ötven felett azért nem olyan könnyen változik, így különösen büszke vagyok rá.

Újra 35!

A táncművész az ötödik X-en túl úgy érzi, mintha újra a harmincas éveit taposná, hiszen mind a teste, mind a lelke visszafiatalodott a látványos változástól, amin szerelme, Kovács Zoltán táncművész is csak ámul.

– Szép folyamat volt, nem egy pillanat alatt fogytam, sőt még idén tavasszal is lement rólam egy kevés, és tényleg úgy nézek ki újra, mint tizenöt éve – számolt be a boldogságáról Andi, aki szívesen bújik saját maga által készített ruhákba is.

Keleti Andrea bátran pózolhat bikiniben (Fotó: Lung András)

Vissza a gyökerekhez

Andi eredeti szakmája férfi szabó, így a varrás egyfajta hobbi és kikapcsolódás számára. Régebben másoknak is készített táncruhákat, de ma már csak a maga örömére alkot.

– Igazi gyűjtő vagyok, megtartok mindent, aminek jó az anyaga, aztán átalakítom, felújítom. Naponta egy-két órát szentelek az alkotásnak. Egy ilyen fürdőruha elkészítése körülbelül háromnegyed óra, úgyhogy mindig a kedvemhez illő darabot készítek, nem csoda, hogy vagy kétezer lapul a szekrényemben – tette hozzá nevetve a táncművész, aki idén nyáron sem unatkozik, ugyanis nagyszabású házfelújításba kezdtek, és amit tudnak, saját maguk végeznek el.

Ezeket olvastad már?
Kiderült, így szólítják III. Károly királyt az unokái

Kiderült, így szólítják III. Károly királyt az unokái

Kandász Andrea segédmunkásnak állt: Az építkezés jót tett a házasságunknak is

Kandász Andrea segédmunkásnak állt: Az építkezés jót tett a házasságunknak is

Megcsalásról szóló videót osztott meg Vajna Timi – személyes élmény motiválta?

Megcsalásról szóló videót osztott meg Vajna Timi – személyes élmény motiválta?

Meghalt az ismert fiatal színésznő, két gyereket hagyott hátra

Meghalt az ismert fiatal színésznő, két gyereket hagyott hátra

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás