Csepregi Éva költözik: követi Korda Györgyöt és Balázs Klárit

Sosem késő változtatni, vallja az elismert énekesnő. Csepregi Éva költözésben van, egy praktikusabb otthont választott, ahol természetesen külön lakrész lesz a védjegyévé vált kalapjainak.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.10.28. 08:30
Módosítva: 2024.10.28. 13:51
Csepregi Éva Korda György otthon

Csepregi Éva nemrég nagy döntést hozott, amire Korda György és Balázs Klári példája biztatta. A Neoton Família énekesnője nagy fába vágta a fejszéjét: költözködésben van!

Csepregi Éva
Csepregi Éva koncertekre való készülés mellett költözésén dolgozik Fotó: Végh István

Csepregi Éva: „Külön helye lesz a kalapoknak”

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével és eMeRTon-díjjal elismert előadóművész a Duna Családi kör című műsorában mesélt a miértekről.

Volt egy olyan időszak, amikor hegytetőn, egy country stílusú házban laktam, méhviaszos bútorokkal berendezett nagy terekben, de kicsi garzonban és közepes méretű lakásban is éltem már.” 

Most egy olyan helyre költözöm, ami számomra optimális méretű, egyszintes és kényelmesen elférek benne.

„Nagy nappalim lesz, és egy csodás gardróbszobám, amiben külön helye lesz a kedvenc kiegészítőimnek, a kalapoknak” – mondta a műsorban Csepregi Éva, aki már nem szeretne többet bajlódni az évszakos gardróbátrendezéssel, ezért minden eddiginél nagyobb tudatossággal alakította fenntarthatóvá ruhatárát.

A költözés lelki részére is vágytam, a megújulásra. Mivel az új otthonom tágasabb a jelenleginél, ott majd minden körül vehet, amit szeretek.”

Külön helye lesz a zongorának és az ukulelének. Korda György és Balázs Klári motiváltak engem, hiszen ők is késői időpontban vállalkoztak arra, hogy új lakásban folytassák az életüket, és nem bánták meg

– tette hozzá az előadó, hozzátéve, hogy a költözésben egyedül az elpakolást és a dobozolást nem kedveli, de születésnapja alkalmából tart ebben egy kis pihenőt.

„Számomra ez az év legfontosabb ünnepe”

Csepregi Éva ugyanis a napokban ünnepelte 71. születésnapját, amivel kapcsolatban a Hot! magazinnak nemrég azt mondta:
A mai napig fontosnak érzem a születésnapom megünneplését. Saját magamat is minden évben örömmel köszöntöm fel.”

Nekem az új év nem január elsejétől indul, hanem október 22-én, vagyis a születésnapomon. Számomra ez az év legfontosabb ünnepe, még a karácsonyon is túltesz!

„Ugyanígy fontosnak tartom a családomon, a baráti körömön és a zenekaromon belüli szülinapok megünneplését is. Mindig veszünk egymásnak ajándékot vagy elmegyünk közösen valamilyen programra. Tavaly például Békéscsabán wellnesseztünk, hiszen akkor kerek számot ünnepeltem” – jelentette ki.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás