Badár Sándor kellemetlen történetet idézett fel a fia gyermekkorából

Remek apa-fia kapcsolatot ápol az ismert humorista és bűvész gyermeke. Badár Sándor elárulta, nem rázódott bele túl könnyen a szülői szerepbe.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.10.07. 11:00
Módosítva: 2024.10.07. 11:12
Badár Sándor humorista gyerekkor

Badár Sándor az egyik legnépszerűbb humorista, akinek az élet sokszor tálcán kínálta az eseményeket, amelyekből később viccet tudott csinálni. Persze az adott pillanatban nem mindig nevet mindenki: például a felesége nem volt elragadtatva attól, amit akkor tett, amikor először vigyázott a fiukra, a mára bűvésszé lett Tamásra.

badár sándor
Badár Sándor meglepő történetet idézett fel a fia gyermekkorából (Fotó: Tőke Béla / MTVA)

Badár Sándor: „Azt a sikítást sosem felejtem el"

A Karinthy-gyűrűs humorista, előadóművész a Duna Ridikül című műsorában elevenítette fel kispapasága első meghatározó pillanatait. Például azt, hogy miközben a felesége vajúdott, a lejárt forgalmi engedélye miatt elvontatták az autóját a kórház elől, így napokra ő is a kórterembe „kényszerült”, amit persze egyáltalán nem bánt. Emellett azt is felidézte, hogyan alakult az az első este, amikor fia, Tamás a gondjára lett bízva, amíg az anyuka egy kis kimenőt kapott a barátnőivel.

„Amikor hazamentünk, megpróbáltam megfelelni annak az elvárásnak, hogy mindent előteremtsek a gyermekemnek és az édesanyjának. Az első két hónapban nem igazán ért a hátam ágyat. Emlékszem, amikor először maradtunk kettesben a kisfiammal, szokás szerint kialvatlan voltam. A biztonság kedvéért autósülésbe fektettem, amire sírni kezdett, úgyhogy megetettem. Továbbra is csak sírdogált, ezért még többet adtam neki. Felfigyeltem rá, hogy nagyon nagy lett a pocakja. Felhívtam a feleségemet telefonon, elmondtam, hogy felpuffadt a gyerek. Azt a sikítást sosem felejtem el, amikor rájött, hogy csak egy kanál méhpempőt kellett volna neki adnom, én meg egy heti adaggal etettem meg – vallott Badár Sándor a kezdő apaként elkövetett ügyetlenkedéséről, hozzátéve, hogy a kisfiúnak szerencsére a teltségérzeten kívül más gondja nem származott a dologból.

Remek apa-fia kapcsolatot tudhat magáénak Badár Sándor és Tamás (Fotó: Tőke Béla / Ridikül)

A bűvészként és fotográfusként dolgozó Badár Tamás azóta már harmincéves, és kirepült a családi fészekből, de szinte minden nap beszélnek egymással. 

Mindig számíthatok rá, és a nagy kérdésekben kivétel nélkül kikérem a véleményét” – utalt édesapjára a műsorban szintén vendégeskedő fiú.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás