„Úgyis mindenkit ez érdekel” – sokakat foglalkoztató kérdésre adott választ Varga Viktor

Az énekes a közösségi oldalán mesélt a részletekről.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.22. 14:45
árvíz Varga Viktor ürítés vécé

Mint arról korábban a Bors beszámolt Varga Viktort sem kímélte az árvíz. Ugyanis az áradás az ő házát is elérte, olyannyira, hogy emiatt egy ideig haza sem mehetett.

Varga Viktor
Varga Viktor így oldja meg a nagy vécézést az árvíz által elöntött házában Fotó: Facebook

Ugyannakkor az énekes nem esett kétségbe emiatt, hiszen nem először néz szembe a Dunával, ráadásul édesapja és barátai is mindenben segítettek neki. Varga Viktor korábban elárulta, hogy ilyenkor kenuval közlekedik, de esze ágában sincs ideiglenesen elköltözni az otthonából, még annak ellenére sem, hogy nincs vécé, sem meleg víz.

Az énekes most egy friss Instagram-posztban adott helyzetjelentést. Drónfelvételen mutatta meg az ott uralkodó állapotokat, na meg azt, hogy a víz mennyire körbevette a házát, emellett azt is elárulta, hogy ebben a nehéz helyzetben, hova ürít mosdó hiányában.

Annyira csodálatos ez a hely. A Duna ereje, a víz ahogy néhány csepp testével megtalálja a helyet a nagyvíznek, a hely szakrálissága a több ezer sírral ami alattunk van i. e. 3000-től, a lombkorona szinten evezés az ártérben, a rengeteg gázló madár és vízi madarak, akik most ide járnak… kicsit olyan most, mint a pákászok idején, a szabályozás előtt, mikor itt mindent nádas és víz borított és boldog halász közösségek éltek itt. Vagy előtört bennem Perú, amikor az Uros indiánokkal laktunk pár éve a Titikaka tavon a nádszigeteiken, elektromosság nélkül... pont mint most…. Amúgy szemetes zsákkal bélelt kaspóba sz*rok. (Hogy ne legyenek tabuk. Úgyis mindenkit ez érdekel!)

– olvasható Varga Viktor bejegyzésében.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás