„Nem kéred el a telefonszámát?” – Csinos szőke versenyzővel flörtölt Marics Peti

Alig hogy elkezdődött a Megasztár válogatója, Marics Peti máris szemet vetett a szőke lányra, és magabiztosan flörtölt a versenyzővel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.22. 19:36
Módosítva: 2024.09.22. 19:37
Megasztár VALMAR Marics Peti flört

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország egyik legnagyobb tinibálványa Marics Peti. Koncertjein ezrek és ezrek őrjöngenek az énekesért. A Megasztár első adásában egy olyan lány is érkezett a meghallgatásra, aki személyesen már dolgozott a ValMar énekesével. A 23 éves Soltra Daniéla Kira sosem foglalkozott komolyabban az énekléssel, viszont a hangja sokaknak ismerős lehet, ugyanis szinkronizál. Nem is akármit, mesefiguráknak kölcsönzi a hangját.

Marics Peti
Marics Peti a műsor kedvéért poénkodott a énekes-jelölttel Fotó: TV2

Marics Peti a Megasztár válogatóján is nagy szépszerűségnek örvend

Ahogy a szőke lány, rózsaszín outfitben bevonult a zsűri elé, elsőként Marics Peti faggatta a versenyzőt. Ekkor derült ki, hol találkoztak már korábban.

A Szép mosolyú lány klipedben, az első sorban szurkoltam. Szerintem jó lett, megtaláltam benne magam” – mondta huncut mosollyal a fiatal hölgy.

A csinos fiatal énekes-jelöltet nagyon biztatta Marics, ám amikor megszólalt Mary Zsuzsitól a Mama című dal, sokak ledermedtek, míg másoknak hatalmas mosolyt csalt az arcára. A zsűri a produkció után nem is rejtette véka alá a véleményét.

Kicsit fáj a szívem, mert olyan jó karakter vagy. Jó hangulatba jöttél, jó rád nézni” – mondta Peti, aki elsőként kezdte meg a szavazást, és egy határozott igennel reagált a produkcióra.

Megasztár
A szőke lány már korábban szerepelt a ValMar énekesének klipjében Fotó: TV2

Zsűritársai adták Marics alá a lovat

Zsűritársai azonban kicsit sem értettek vele egyet, pontosabban csak a teljesítményét tekintve, ugyanis a többiek kevésnek tartották Dana előadását. Rúzsa Magdit még fel is szólította Peti, hogy kicsit gondolja át az értékelését. Egy biztos, nagyon sok csaj örülne annak, ha minimálisan is, de magára tudná vonni Marics figyelmét, mint ahogy az Daniélának sikerült.

A kölcsönös szimpátiát mindenki észrevette, éppen ezért míg a lány kivonult a zsűri elől, Rúzsa Magdi még egyet odaszúrt Maricsnak: „Peti, nem kéred el a telefonszámát?” A válasz pedig elég nagy önbizalomra vall.

Nem, nyugi, írni fog ő magától.

"Annyira nem volt ez azért rossz. Vagy csak valahogy nem működik most a fülem?” – mosolygott kissé zavarban a Megasztár zsűritagja.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás