Krausz Gábor vallomása: „Végighisztiztem az egészet, de még egyszer ugyanúgy megcsinálnám”

A séf és a gyönyörű táncos egy évvel ezelőtt ismerkedett meg. A páros tagjai nem sokkal később, a Dancing with the Stars után bejelentették, egymásba szerettek, idén pedig már az Ázsia Expresszben vesznek részt együtt. Krausz Gábor és Mikes Anna most elárulta, mi az, amit visszatekintve máshogy csinálna.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.09.11.
Mikes Anna Ázsia Expressz Krausz Gábor hiszti vallomás

Táncos párból szerelmes pár! Tavaly a Dancing with the Stars előtt ismerkedett meg egymással Mikes Anna és Krausz Gábor, akik végül meg is nyerték a műsort. A tehetségük mellett azonban a nézőket leginkább a köztük lévő, érezhető vibrálás érdekelte, ami egyáltalán nem volt véletlen, hiszen a verseny után bejelentették: egy párt alkotnak. Ennek már közel egy éve és úgy tűnik, hogy a séf és a táncos boldogabb, mint valaha. Még ha ez az Ázsia Expressz egy-egy adásából nem is tűnik úgy. Ennek kapcsán a Tények Plusznak elárulták, megbántak-e valamit.

Krausz Gábor és Mikes Anna
Krausz Gábor és Mikes Anna elárulta, mit bánt meg az Ázsia Expressz után Fotó: Havran Zoltán

A műsor forgatása óta eltelt idő alatt az akkor nagyon friss kapcsolatuk sokkal érettebb lett, ennek ellenére valószínűleg ma is ugyanígy viselkednének.

„Az Ázsia Expressz óta megint eltelt sok idő, a mi kapcsolatunk is idősebb lett és lehet, hogy ma már másképp csinálnék dolgokat, de ahogy ott cselekedtünk, viselkedtünk az a maximumunk volt, tehát nem tudnám másképp csinálni”

– mesélte Anna.

Én végighisztiztem az egészet, de még egyszer ugyanúgy megcsinálnám. Szerintem nem lehet összehasonlítani a két műsort, amiben együtt szerepeltünk, de mi ugyanúgy viselkedtünk mindkét alkalommal. A különbség annyi, hogy a Dancingben a néző csak a végeredményt látta, azt a két percet, de a kőkemény felkészülést, ahol nap mint nap hisztiztem, azt nem. Hát itt most látszik

– egészítette ki kedvesét Gábor.

Krausz Gábor a munkájába is szívesen bevonja Annát

A séf épp egy borvacsorára készült az interjú előtt, pontosabban mindketten, hiszen szerelmét is bevonta a feladatokba, aki ezen igencsak meglepődött, mert még sosem volt példa erre.

„Most először kísért el úgy, hogy én főzök, de belecsöppent a sűrűjébe, mert egész nap segítenie kellett nekem. Persze, nagyon ügyes volt”

– árulta el a sztárszakács.

Én azt hittem, hogy viccel, amikor azt mondta, hogy szükség lesz a segítségemre, mert nem tudtam, hogy miben tudnék segíteni. Végül az a feladat jutott nekem, hogy szőlőt kellett magoznom. 4 órás munka volt

– vallotta be nevetve a táncos.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás