„Nem juttattam volna tovább” – Kökény Attila nem érti a Megasztár zsűrijének döntését

Az 5. évad dobogósa elmondta, hogy vélekedik a 19 éves indulóról.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.09.28. 17:30
Ifj. Schobert Norbi Megasztár Kökény Attila

Bő tíz év kihagyás után idén újraindult a nagy sikerű Megasztár. A TV2 énekes tehetségkutató műsorába rengetegen jelentkeztek, azzal a céllal, hogy győzzenek, de legalábis minél tovább jussanak. Ehhez pedig az öttagú zsűrit, Rúzsa Magdit, Marics Petit, Molnár Ferenc „Caramelt”, Papp Szabit és Marsalkó Dávidot kell lenyűgözni, meggyőzni. Ez utóbbi pedig sokak meglepetésére ifj. Schobert Norbinak is sikerült, miután három igennel továbbjutott a válogatóról. 

Ifj. Schobert Norbert, Schobert Norbert Jr.
Ifj. Schobert Norbert is megmérettette magát (Fotó: TV2 / Hot magazin)

A két nemleges szavazat közül az egyiket Rúzsa Magdi adta, mondván a nemrég katonának állt fiatal előadásán látszott, mekkora nagy puttonyt visel szülei hírneve miatt és ez által túlságosan be van zárva, görcsös. Ezzel pedig a TV2 Play online, Megamánia című adásában Kökény Attila is egyetértett. Ő nem vitte volna a középdöntőbe Norbit.

Én azért nem juttattam volna tovább, mert ebben a mezőnyben a legeslegjobb hangokat keresik ebben a Megasztárban és most, ennek a hallatán, amit hallottunk, ennek több volt a rosszabb része mint a jobb része 

– jelentette ki Kökény Attila. Kiemelte, az ifjú Schobertnek van egy nyers, de szép hangszíne, ám azzal még foglalkoznia kell, meg kell tanulnia használni. Ő a zsűritagok helyében azt javasolta volna, menjen el tanulni és jöjjön vissza később. A műsor egy korábbi győztese, Tolvai Reni ugyanakkor elismerően beszélt a 19 éves fiúról.

Neki az óriási teher, hogy ismertek a szülei és úgy kell bemenjen egy castingra, hogy mielőtt megszólal, már tudnak róla dolgokat

– vélekedett, hozzátéve, hogy szerinte ifj. Schobert Norbi nem azért jutott tovább, mert ismert a neve.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás