Durván odaszúrt Marics Peti Schobert Norbinak: „Te most bokszolsz vagy énekelsz?”

Zsűritársai is teljesen ledöbbentek ettől.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.21. 16:20
kritika Marics Peti Megasztár Ifj. Schobert Norbi

Korábban már beszámoltunk róla, hogy hosszú szünet után, vasárnap visszatér a TV2 nagysikerű zenei tehetségkutató műsora, a Megasztár. A zsűriben ezúttal két korábbi győztes is ott lesz.

Farm VIP döntő, Schobert Norbi,
ifjabb Schobert Norbi most a Megasztárban is bizonyítana / Fotó: Bors

A nézők pedig minden valószínűség szerint már az első adás alatt sem fognak unatkozni. Erről pedig a csatorna gondoskodik, hiszen az első válogatóban feltűnik majd egy ismerős arc, aki nem más lesz mint, Schobert Norbi és Rubint Réka fia, Norbika, aki ezúttal zenei tudását igyekszik megcsillogtatni a zsűrinek és a közönségnek is.

A fitneszguru fiának színpadra lépése az egyik ítészt, Marics Petit is meglepte, sőt azonnal letámadta őt.

Várjál már! Te most bokszolsz vagy énekelsz? Döntsd már el!

- jegyezte meg az énekes, majd csatlakozott hozzá Caramel is, aki szintén nem tudta, hogy Ifjabb Schobert Norbi énekel.

„Nagyon kevesen tudják az, hogy én éneklek. Szerintem aki éppen lát engem a tévén keresztül, az nem hiszi el, és alig várja, hogy hatalmasat besüljek. Szerintem nem tudják elképzelni, hogy én tudok énekelni, ezért is nagyon meg szeretném mutatni az embereknek” - mesélte a produkció előtti kisfilmben a fiú, akit barátnője és öccse is elkísért a válogatóra.

Nekem nagy nehézséget jelent, hogy nem tudnak engem elvonatkoztatni a szüleimtől, és ezért is szeretnék életem folyamán elérni valami olyasmit, hogy engem külön tudjanak tenni tőlük, és engem úgy ismerjenek, mint az ifjabb Schobert Norbertet

- tette hozzá.

Az viszont, hogy vajon tud-e énekelni, csak a vasárnap esti Megasztárból fog kiderülni, így érdemes lesz 19.15-kor a TV2-re kapcsolni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás