Két héttel a leánykérés után szakíthatott Halastyák Fanni és szerelme

Nemazalány kezét egy élő adás során kérte meg VV Barna.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.26.
Módosítva: 2024.09.26.
halastyák fanni szakítás VV Barna lánykérés

Szeptember elején a fél ország mosollyal az arcán nézte végig, ahogy egy tévés bokszmérkőzést követően Fenyvesi VV Barna letérdel a kifáradt szerelme elé, és megkéri a kezét. Halastyák Fanni, azaz Nemazalány pedig boldogan mondott igent a párjának. Most két héttel a rózsaszínköd feloszlása után azonban szétválhatott egymástól a fiatal páros, akik a lánykérés előtt mindössze egy évvel jöttek össze.

halastyák fanni
Újra szinglivé válhatott Nemazalány Fotó:  TV2

A Bors szúrta ki, hogy Fanni Instagram-oldaláról egyik pillanatról a másikra eltűnt minden korábbi közös fotó, illetve a fiatalok számára sokat számító követések is beszédesek. A két szerelmes ugyanis nem követi egymást az Instagram-oldalaikkal. Ez a fiatalok generációjában szinte szavak nélkül azt jelenti, hogy valami konfliktus történt köztük, és már nem kíváncsiak egymásra. 

A Ripost számolt be róla korábban, Halastyák Fanni és előző kedvese a szintén Valóvilágot megjárt VV Moh, azaz Szlépka Armand tavaly októberben intettek viszlátot egymásnak. Pedig a kapcsolatuk sok mindent kiállt, még az Ázsia Expresszben is közösen versengtek az elemekkel és a többi sztárpárral. A szakításuk után nem sokkal jelent meg Fanni életében Barnabás.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás