Gubik Petra elárulta, ezt gondolja igazából Oláh Ibolyáról

A gyönyörű színésznőt sokkolta, amikor az énekesnő nevét húzta ki párbajellenfélnek a Sztárban Sztár All Stars első adására. Gubik Petra a zsűri szerint ugyan alulmaradt Ibolyával szemben, de a reményágon a nézők továbbjuttatták.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.09.08.
Módosítva: 2024.09.08.
Gubik Petra Oláh Ibolya Sztárban sztár All Stars Vélemény

Elképesztő átalakulásokkal, hatalmas éneklésekkel elstartolt a Sztárban Sztár 10., jubileumi évada. Párbajokkal indult az első adás, Gubik Petra Oláh Ibolyával mérte össze a tudását. A műsor történetének első női győztese nagyon izgult, mert nagyon erős ellenfélnek tartja a nála idősebb énekesnőt. A zsűri és a nézők is Ibolyát hozták ki párbajnyertesnek, de a reményágon végül nagy megkönnyebbülésére továbbjutott. 

Gubik Petra
Gubik Petra Sztárban Sztár All Stars-évada nehezen indult (Fotó: Metropol)

Gubik Petra kívánsága valóra vált a Sztárban Sztárban

A TV2 nagysikerű műsorában tavaly is egymás ellen versenyzett a színésznő és Oláh Ibolya. Gubik Petra akkor végül legyőzte ellenfelét, nem gondolta, hogy az All Stars-szériában már az első adásban egymás ellen kell párbajozniuk. 

Elfáradtam, de jól vagyok, meg nagyon örülök, hogy versenyben maradtam, jólesett nagyon, hogy a nézők engem akarnak még látni a műsorban” – kezdte Gubik Petra, amikor arról kérdeztük, hogy van. 

Bevallom, izgultam, az ember akkor izgul, amikor fontos neki az, amit csinál! És úgy voltam vele, ha már itt vagyok, nem szeretném még abbahagyni, szeretném még folytatni. Ibolyával tavaly is nagy harcban voltunk a Sztárban Sztár kilencedik évadában, erre most az ő nevét húztam ki párbajellenfélként, sokkoló volt! Egyébként visszajönni a műsorba, már az is komoly vállalkozás, de ha már az első párbajellenfélnek kihúzza az ember Oláh Ibolyát, azért az úgy elég kemény. Nagyon örülök, hogy végül mind a ketten versenyben maradtunk. Nekem ez volt a kívánságom, és így is lett, és ez jó dolog!

A gyönyörű színésznőt arról is faggattuk, hogy akkor innen már meg sem áll-e a győzelemig, mint a műsor előző évadában? 

Nem szoktam ilyen előre gondolkozni, mindig csak arra koncentrálok, ami előttem van. Nagyon erős a mezőny, ez a lényege az All Stars-évadnak. Mindenkitől tartok, szerintem itt mindenki zsákbamacska, nem tudhatod ki milyen feladattal rukkol elő, és hogy éppen az a feladat, hogy fog neki állni, hogy fog tetszeni a közönségnek, ez mindig zsákbamacska. Mindenkitől, amit ma láttam, az az volt, amit nagyjából előre elképzeltem, tudtam azt is, ki az, aki a szívemnek a legjobb lesz, de ezt a titkot megtartom magamnak, mert komoly ellenfél!”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás