Freddie a kislányáról: Nem tudom, van-e különlegesebb ennél

Fehérvári Gábor Alfréd ritkán oszt meg tartalmakat a gyerekeiről, most azonban kivételt tett. Freddie megható pillanatokról mesélt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.06.
Módosítva: 2024.09.06.
Freddie Léna Charlie koncert

Freddie rengeteg helyszínre jár koncertezni, közben pedig a SzerencseSzombat műsorvezetői feladatait látja el. Az énekest sokszor különböző helyszínekre szólítják a munkái, ahová családja a legtöbbször nem tudja elkísérni. Úgy tűnik azonban, hogy a napokban kislánya mégis vele lehetett. 

Freddie, Fehérvári Gábor Alfréd
Freddie elképesztően cuki poszttal lepte meg rajongóit (Fotó: Szabolcs László)

A gyerekek érdeklődnek

Freddie közösségi oldalán megható sorokkal számolt be arról a különleges érzésről, amit a minap tapasztalt Lénával kapcsolatban: „…nem tudom, van-e ennél különlegesebb… Annyi biztos, hogy nem vagyok még hozzászokva. Csak mostanában kezdtek elkísérni egy-egy kevésbé kései, nem túl távoli helyszínre. S bár kettejük figyelmét lekötni eredendő extrém sport, vannak rendkívüli pillanatok.”

Fantasztikus érzés, amikor az ember oldalra tekint, és a kislánya mosolyog rá. Az ember hirtelen kiesik a szerepből és néhány másodpercig a fejében a következő szavakat keresi az adott dalban. Gyönyörű képeknek találom ezeket, amik nagyon sokáig fognak kísérni, és mindig emlékezni fogok arra, hogy a készültükkor, milyen érzések kavarogtak bennem, milyen terveket igyekeztünk megvalósítani, milyen nehézségekkel birkóztunk.

A gyönyörű kislányáról készült képeket Freddie Instagram-oldalán lehet megnézni. Az énekes ugyanakkor hozzátette, hogy ki nem állhatja a social médiát, de ezúttal magával ragadták az érzelmei és ezt követőivel megosztotta. 

Freddie Charlie-val egy színpadon

Freddie a Forma–1-rendezvényen Charlie-val állhatott egy színpadon, amit élete legmeghatározóbb élményeként írt le. Nemrég pedig arra is fény derült, hogy a Charlie 77-koncerten Freddie lesz a sztárvendég az Arénában, amelyről mindkét énekes beszámolt közösségi oldalán. Annyi bizonyos, hogy fantasztikus élményben lesz része a közönségnek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás