Árvíz 2024: Rubint Réka és Schobert Norbi is segítenek, fontos dolgot kérnek az emberektől

Schobert Norbi és Rubint Réka is homokzsákot ragadtak az árvíz ellen.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.
árvíz Árvíz 2024 Rubint Réka Schobert Norbi

Akkora árvízre készülnek Magyarországon, hogy arra 10 éve nem volt példa. Rengeteg segítség kell ahhoz, hogy sikerüljön megfékezni ezt a hatalmas mennyiségű vizet úgy, hogy ne okozzon komoly károkat – most pedig kiderült, hogy az ország egyik legismertebb sztárpárja is kivette a részé az árvízvédelmi munkákból.

Rubint Réka és Schobert Norbi

Rubint Réka és Schobert Norbi a közösségi oldalaikon osztották meg, hogy ők is elmentek segíteni homokzsákokat pakolni azokra a helyekre, ahol komoly veszélyt jelenthet az árvíz.

Jön a Duna könyörtelenül!
Ne hátat fordítsunk egymásnak, hanem fogjunk össze és segítsünk! Óbudàn, Szentendrén, Leányfalun … és az egész Dunakanyarban várják az önkéntesek segítségét!
Gyertek! Minden kézre szükség van!❤️

– írta Rubint Réka, aki arra ösztönzi az embereket, hogy hozzá hasonló módon mindenki menjen el segíteni, ha módjában áll.

Schobert Norbi videóban kért segítséget, úgy buzdította a követőit arra, hogy az összetartás jegyében minél többen menjenek és segítsenek, hiszen az árvíz nem tréfa, életek mehetnek tönkre egy ilyen jellegű katasztrófa hatására.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi videóját, amihez azt írta, hogy "Jöjjön Mindenki a Duna partra! Római, Szentendre, Leányfalu! Mai edzés alól mindenki felmentve! 🙏🏅":

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás