Tornóczky Anita terhesen is fesztiválozik

Az öt hónapos terhes híresség immár kerekedő pocakkal látogatott ki a Sziget Fesztiválra...



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.08.09.
Módosítva: 2024.08.09.
Tornóczky Anita Sziget fesztivál terhesség

Tornóczky Anita a nyár elején jelentette be, hogy 46 éves korában végre megtörtént vele a csoda, gyermeket vár. A híresség és a kedvese, Miklós, hosszú évek óta küzdött azért, hogy szülők lehessenek, így érthető, hogy igyekeznek a lehető legnagyobb odafigyeléssel végigcsinálni a gyermekvárás hónapjait. Ebbe természetesen beletartozik az is, hogy bár nagyon vigyáz magára a kismama, azért nem mond le minden olyan kedvenc tevekénységről, amit korábban szeretett. Ilyen a fesztiválozás is. 

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita 46 évesen végre babát vár Fotó: Szabolcs László

Csak óvatosan 

Anita egészen fiatalkora óta imádja a fesztiválokat, a Balaton Soundon és a Sziget Fesztiválon is rendszeresen megfordult és bizony megfordul még most is, igaz most már egészen más minőségében. Kismamaként már kerülnie kell a nagy tömeget, a nagyon hangos zenét, és persze az alkoholos italokat is. Most már nem fér bele egy pohár bor sem, de ezt a kismama egyáltalán nem bánja. A lényeg a fesztiválérzés, ami semmi máshoz sem hasonlítható. 

Így, hogy babát várok, nyilván próbálom megválasztani a megfelelő távolságot, hogy ne legyen annyira hangos a zene, vagy legalább a nagyon erős hangoktól távol tartsam magam. A vodka-szóda helyett pedig almafröccsöt iszom

– nyilatkozta Anita a témával kapcsolatban korábban a Borsnak. 

Tornóczky Anita 2024-ben a Balaton Soundon Fotó: Bors

Tornóczky Anita a Szigeten

Anita és a kedvese szerdán kilátogattak a Sziget Fesztiválra is, hol kifejezetten „kismamás” programot szerveztek maguknak: 

„Meghallgatjuk ma Kylie-t, hétvégén pedig délutáni programokra jövünk. Rengeteg izgalmas dolgot tartogat a Sziget, akkor is, ha nem tudsz éjszakázni” – írta az Instagram-oldalán a műsorvezető, aki természetesen egy közös fotót is közzé tett a belépésről: 


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás