Bochkor miatt 25 éve minden reggel hajnali négykor kel Tornóczky Anita

Bochkor Gábor hatvanadik születésnapi partiján rengeteg híresség tette tiszteletét, többek között korábbi barátnői is. Tornóczky Anita meglepő titkokat árult el az ismert rádiósról.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.24.
Tornóczky Anita reggel Bochkor Gábor hajnali kel

Micsoda emlékek! Tornóczky Anita és Bochkor Gábor a kilencvenes évek végén alkotott egy párt, amelynek titkaiba Anita most a 60 éves rádiós jubileumi születésnapja kapcsán rendezett Bochkor 6x című exkluzív születésnapi szupershow közönségét is beavatta a Budapest Kongresszusi Központban.

Tornóczky Anita és Bochkor Gábor
Tornóczky Anita büszke, hogy jóban maradtak Bochkor Gáborral (Fotó: Szabolcs László)

Tornóczky Anita nem csak szépeket mondott

Anita a jeles alkalomból nem hagyta ki a lehetőséget, hogy kedvesen, nem bántó módon némileg csipkelődős történeteket is megosszon volt párjáról. Azzal kezdte, hogy emlékszik-e Gábor, mikor voltak együtt.

„Ugye most évtizedet kérsz?” – kérdezett vissza viccesen Bochkor.

Anita aztán belekezdett egyik kedvenc, mosolyogni való élményébe:

Emlékszem, egyszer kirándulni mentünk, én 19 évesen nagyjából ezt klasszikus módon képzeltem, hogy elmegyünk egy erdőbe hátizsákkal és sétálunk. A valóság viszont az volt, hogy beszálltunk a Mercibe, te dohányoztál, és kocsikáztunk a pilisi dombok között.

Bochkor Gábor nevetve csak annyit reagált:

„Elnézést, ma már mindent másképp csinálnék, na...”

Kiderült, hogy Bochkor romantikus alkat

Tornóczky Anita a nagyszabású eseményen elmesélte, hogy Bochkor Gáborral kapcsolatban sok mindent tud, ami a rádióműsorokból nem derül ki, vagy épp az ellenkezőjét festi le róla. Anita szerint ugyanis Bochkor igenis romantikus alkat

Történt egyszer, hogy szerelmünk hajnalán, amikor épp Nashville-be utaztál, felszálltál a repülőre és azonnal felhívtál. Akkor még lehetett telefonálni a repülőn, és alighogy elváltunk, kezedbe vetted a telefont és azt mondtad, hogy hiányzom. Nagyon romantikus volt.

25 éve mindennap hajnalban felkel

Anitának Bochkorral való kapcsolatából van, ami a mai napig megmaradt.

Sosem felejtem az üvöltő rádióra és heves szívdobogásra ébredéseket reggel 4:30-kor. Azóta minden egyes nap felébredek 4:30-kor.

Anita lezárásképpen hozzátette, nagyon büszke rá, hogy azóta is jóban vannak egymással.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás