"Ráérek kicsit később" - a bulizás helyett a munkára koncentrál a TV2 fiatal sztárja

Kökény Daniról több hazai sztár is elismerően nyilatkozik, amiért ő meg is dolgozik keményen.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.28.
kökény dani siker Sztárban Sztár leszek

Kökény Dani mindössze 17 éves volt, amikor 2022-ben megismerte az ország őt, miután megnyerte a Sztárban Sztár Leszek! tehetségkutatót és 10 millió forint és egy lemezszerződés ütötte a markát. A fiatal azóta is a zenének él. Gőzerővel dolgozik zenei karrierjének beindításán. Úgy véli, gyakorlat teszi a mestert, így napi 4-5 órát gyakorol otthoni stúdiójában. 

Kökény Dani
Nem változtatta meg őt a siker. Fotó: Metropol

Dani számára a lírai dalok készítése nehéz gyermekkorának terhei miatt könnyebben megy, mint más műfajoké. Az ifjú énekest ugyanis nagyszülei nevelték:

Anyukám egy éves koromban azt mondta, hogy lelép. Apukám meg amikor megtudta, hogy anyukám terhes akkor mondta, hogy lelép.

 - mesélte 2022 legsokoldalúbb előadója, aki pénznyereményének nagy részét arra használta, hogy nagyszüleivel eltudjanak költözni a Hotel Budapestből, ami jelenleg is kilakoltatott, nehézsorsú családoknak nyújt segítséget. Ők is épp ezért voltak ott. 

Hátráltatott sorsa azonban nem tartotta vissza őt, sőt a sikertől fenekestül felfordult élete sem változtatta meg a személyiségét. Ez tetszik benne nagyon L.L. Juniornak is:

Hihetetlen teheteséges srácnak tartom őt, aki szorgalmas és ambíciózus és remélem ez így is marad.

 - közölte a rapper és vele Burai Krisztián is egyetértett, aki épp együtt dolgozik most a fiatallal: 

Az egyik legtehetségesebbnek tartom a mostani generáció közül. Mind zeneileg mind szívügyileg nagyon rendben van a srác, úgyhogy bízom, hogy maradandót tudok alkodni vele.

Ezt pedig Dani is reméli, aki mindent megtesz a sikerért. Épp ezért jelenleg úgy fogja fel fiatalkori mindennapjait, hogy ő a partizással még ráér:

Ráérek kicsit később bulizgatni, ha megteremtettem azt a hátteret amit szeretnék.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás