Hunyadi Donatella őszintén vallott a fiatalon hozott áldozatokról

A tehetséges fiatalnak nem volt könnyű fiatalkora, ugyanis korán belecsöppent a modellkedésbe. Hunyadi Donatella ezt maga választotta, nem a szülei akaratának kellett vele eleget tennie.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.08.02.
Hunyadi Donatella Dancing with the Stars modellkedés áldozatok

Hunyadi Donatella nemrég egy fiatalkori képet tett közzé, és arra kérte követőit, tippeljék meg, hány éves a képen. Kiszel Tünde gyönyörű lánya már nagyon fiatalon belecsöppent a modellkedés világába, ami azonban megnehezítette fiatalkorát és a beilleszkedését a kortársai közé. Az internetezők kisebb-nagyobb sikerrel tippelték meg, hány éves lehet a képen.

LAB_0812
Hunyadi Donatella
Hunyadi Donatella modell karrierjét saját elhatározásából kezdte el (Fotó: Ladóczki Balázs)

Valamilyen szinten becsapós is lehet ez a kép, mert azt én is bevallom, hogy fiatalabbnak nézek ki rajta, mint amennyi vagyok a képen. Lehet, ezért sem tudták sokan eltalálni a koromat” – kezdte a Metropolnak Donatella, aki elárulta, hány éves volt a fotón, amin babaarcúnak tűnik.

Egyébként ötéves kép, azaz 18 éves voltam. Legtöbben 13-14 évesnek tippeltek itt

– lepett meg mindenkit a tehetséges sztárcsemete.

Fiatalkorától kezdve modellkedik

Donatella sokszor nézett már szembe igazságtalan vádakkal, miközben gyerekkorától kezdve rengeteget gürizett azért, hogy jó lehetőségeket kaphasson.

Egyébként 13 éves korom óta modellkedek, de sokan azt gondolják, hogy családi nyomásra, pedig teljesen az én döntésem volt. Sőt, sokszor még azt is mondják, biztos a szüleim hátán kapaszkodtam fel, pedig már gyerekként önálló lehetőségekkel tudtam élni. Sajnos el kell oszlassam ezeket a tévhiteket” – mondta Donatella, aki végül mégsem a modellkedést választotta főállásának.

Régen nagyon szerettem volna főállásban modellként dolgozni az iskola után, de láttam, hogy ennek vannak árnyoldalai, ráadásul még a szüleim is inkább arra biztattak, hogy a zenével vagy mással foglalkozzak komolyabban

– mondta a Dancing with the Stars negyedik évadának bájos versenyzője, aki sok áldozatot hozott már életében.

293A9314
Kiszel Tünde lánya 13 éves kora óta modellkedik, de nem családi nyomás miatt (Fotó: Szabolcs László)

Áldozatok

Sok áldozatot kellett meghozzon Donatella, ugyanis közel sem szokványos gyerekkora volt. Ezt persze meg is érezte, sokszor volt letört, mert nem lehetett önfeledten a barátaival.

Rengeteg áldozatot kellett meghoznom, és az sem segített, hogy sokan erős előítéletekkel álltak felém a korosztályomból.

„Reggeltől estig castingokra jártam a suli mellett, és persze sokszor megkaptam, hogy mi mást is választottam volna, mint a modellkedést. Ez nem tudatosan jött, csak belecsöppentem, mert az adottságaim megvoltak a modellügynökségem szerint” – szögezte le a sztárcsemete, akinek sok mentális erőt adtak az élet kihívásai.

293A7011_1
Hunyadi Donatella megtanulta, mi az a kemény munka (Fotó: Szabolcs László)

Hunyadi Donatella mentalitása

Az igazán sokszínű fiatal tehetség azonban előnyére tudta fordítani a nehézségeket. Nagyszerű mentalitással áll a munkához, ami nem meglepő, hisz meg kellett tanulnia kezelni a nyüzsgést.

Nagyon tudatos és felelősségteljes embernek gondolom magam, főleg ha munkáról van szó, mert egészen kicsi koromtól kezdve a munkák miatt komoly elvárások voltam elém állítva.

„De fontosnak tartottam, hogy több lábon álljak mindig is” – mondta Donatella, aki szerint sokan félreismerhetik őt az előítéletek miatt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás