Emlékszel még a Dennis, a komisz szőke kisfiújára? Így néz ki felnőttként a gyereksztár – fotó

Az évek során annyit változott, hogy már meg sem ismernénk.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.08.02.
Dennis változás színész

A Dennis, a komisz című film főszerepét Mason Gamble játszotta, akkor még csupán kisfiúként. A színész azonban ma már 38 éves. 

'Dennis the Menace' by Nick Castle, USA, 1993.
Fotó: Northfoto

Az 1993-ban bemutatott film főszereplője egy ötéves gyerek volt, aki a szülei nyaralása alatt pokollá tette a rá vigyázó idős szomszéd, a mogorva Mr. Wilson (Walter Matthau) életét – mígnem méltó ellenfelére akadt a városban garázdálkodó gazfickó (Christopher Lloyd) személyében.

Mason Gamble ebben a filmben kapta a legelső szerepét – állítólag több mint 20 ezer gyerek közül választották ki – írja az Origo. A portál szerint a színész nevéhez összesen 17 produkció kötődik. 1996-ban a Drágám, add az életed!-ben és a Rossz holdban tűnt fel, miközben A kiválasztott – Az amerikai látnok egyik epizódjában is láthattuk, egy évvel később pedig vendégszerepelt a Vészhelyzetben is. Sorozatok közül a Kate Brasherben játszott hosszabban, a Magánügyekben és a Miami helyszínelőkben egy-egy epizódban jelent meg. Olyan filmekből lehet ismerős, mint a Gattaca, az Okostojás, A szomszéd, az Asszonysorsok vagy a Dee Dee Rutherford. 

14 éve azonban már nem szerepelt egyetlen produkcióban sem: a korábbi színészből tengerbiológus lett. Ma már 38 éves:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás