Tóth Gabi táborából sírva jöttek el a gyerekek, Bochkor Gábor összeomlott a gyásztól

Ezeket a sztárhíreket olvasták a legtöbben a héten.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.07.28.
Tóth Gabi Lékai-Kiss Ramóna Bochkor Gábor sírás gyász

Bár nyár van és szinte mindenki nyaral, ezen a héten sem maradtunk érdekes, megható, vagy éppen szomorú sztárhírek nélkül. Ahogy azt már megszokhattuk, Tóth Gabi neve most is szerepel a legolvasottabb cikkek között. 

Tóth Gabi
Tóth Gabi tábora olyan jól sikerült, hogy a gyerekek sírva mentek haza, maradni akartak még (Fotó: TV2)

Tóth Gabi táborából sírva jöttek el a gyerekek

Az énekesnő és táncos párja hónapok óta nagyon készült arra, hogy nagyszabású tábort tartson gyerekeknek. Tóth Gabi és Papp Máté Bence célja az volt, hogy a kicsik megtalálják saját ritmusukat, ezért sokat táncoltak és énekeltek, nagyon sok meghívott vendég tette még érdekesebbé a tábort. A sztáranyuka párja tette közzé egy anyuka levelét, aki meghatódva mondott köszönetet a szervezésért, és a fantasztikus élményekért, ami miatt sok gyerek sírva hagyta el a tábort, nem akart hazamenni. 

Kizuhant az erkélyről és elhunyt a népszerű színész

Szomorú hír érkezett a hét közepén, a brazilok kedvenc színészéről, a 39 éves Thommy Schiavóról. Lapértesülések szerint a férfi barátaival ment szórakozni, iszogattak, nagyon jól érezték magukat a házibuliban. Amikor kimentek az erkélyre, a színész az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt elvesztette egyensúlyát, átesett a korláton és lezuhant. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.  

Bochkor Gábor
Bochkor Gábor összeomlott, elvesztette imádott édesanyját (Fotó: Bors)

Összeomlott a gyásztól Bochkor Gábor

A legendás rádiós nélkül indult a Retro Rádió reggeli műsora hétfőn. Lovász László jelentette be a hallgatóknak a szomorú hírt, hogy kollégájuk, barátjuk, Bochkor Gábor édesanyja a hétvégén örökre lehunyta a szemét. A műsorvezetőnek nagyon szoros volt a kapcsolata anyukájával, mivel édesapját korán elveszítette. A rádiós összeomlott, érthető módon egész héten nem ment be dolgozni, mindenki nagyon várta vissza. 

Lékai család
Az olimpia miatt hetekre elköltözött Lékai-Kiss Ramóna férje (Fotó: Bors)

Lékai-Kiss Ramóna beismerte: férjével különváltak 

A TV2 népszerű műsorvezetője és Lékai Máté élsportoló évek óta boldog házasságban él, harmóniában neveli fiát, Noét. Lékai-Kiss Ramóna nemrég arról beszélt, hogy mennyire büszke válogatott kézilabdázó férjére, és nem titok, hozzá igazítják a család életét. Ami néha nem könnyű, mint például az elmúlt hetekben, amikor Máté élete utolsó olimpiájára készül – legalábbis aktív játékosként. Ezért Ramónával hetekre különváltak. 

Mindenki Gáspár Virág hasáról beszél

Győzike kisebbik lánya az ország szeme láttára nőtt fel. Gáspár Virág nagyon sok nevetős pillanatot szerzett a televíziónézőknek aranyos megnyilvánulásaival, csínytevéseivel. De a kislány mostanra kész nő lett, rengeteget tett azért, hogy a duci gyermekből csinos hölgy legyen, és a befektetett energia meghozta gyümölcsét, lapos hasa lett. Bea videója alapján pedig immáron hivatalos, hogy Virág egy csodálatosan gyönyörű, vékony ifjú nő lett.  

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás