Rémálommá vált Tápai Szabina hazaútja

Félelmetes perceket élt át a sportoló. Tápai Szabina autójában tartózkodott, amikor lecsapott a jégeső.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.07.18.
Tápai Szabina Kucsera Gábor rémálom jégeső

Kegyetlenül csapott le az időjárás tegnap az országra. A vihar sok helyen fákat döntött ki, míg máshol diónyi méretű jég hullott az égből. Ilyenkor nem sok helyen érzi biztonságban magát az ember, hiszen az óriási sebességgel becsapódó jégdarabok nem kímélnek semmit. Azonban nincs rosszabb annál, ha az autóban ülve, az úton haladva ér utol minket az ítéletidő. Tápai Szabina 24 órán át látható Instagram-sztorijában videón osztotta meg a látványos, ám annál félelmetesebb videóját, ahogy a kisebb szikladarabokkal felérő jég hullott az égből. 

Tápai Szabina
Tápai Szabina is rácsodálkozott az óriás sebességgel becsapódó jégdarabokra (Fotó: Veres Viktor)

Tápai Szabina döbbenten nézte a félelmetes jégesőt

Az nem derült ki, hogy az időjárás miatt kellett-e megszakítani útját, de a felvételen az út széléről, a leállított járművéből videózta a nem mindennapi jelenséget.

Életemben nem láttam még ekkora jégdarabokat. Nagyon durva” – mondta a felvételen Kucsera Gábor felesége.

jégeső
Szabina az autójában ülve várta meg, míg elcsendesül a pusztító idő (Fotó: Tápai Szabina)

Újra együtt a család, vagy ez csak látszat?

Tavaly az egész ország ledöbbent, amikor Szabina közölte, hogy tíz év házasság és három gyermek után Kucsera Gáborral külön utakon folytatják. Végül sikerült kibékülne a házaspárnak, és Kucsera vissza is költözött a családi házba. Azóta mindketten úsznak a boldogságba, nap mint nap osztanak meg jó hangulatú családi fotókat. Úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben van, de követőik nem teljesen értenek ezzel egyet. Szerintük a mostani boldogság nem fog sokáig tartani, a "felmelegített káposzta" effektus nem fog kitartani és újra szakítás lesz a vége.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás