Nem titkolóznak tovább: új férfi lépett be Tóth Gabi életébe

Tóth Gabi nem beszélt még eddig arról, ki jött nemrég az életébe.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.07.10.
Módosítva: 2024.07.10.
segítség Tóth Gabi coach

Élő adásban jelentkezett be az Instagramon Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence. Azonban nem csak ketten voltak adásban, Abkorovits Róbert NLP coach-csal beszélgettek, aki nemrég lépett be az énekesnő életébe, és nagyon sokat segített neki az elmúlt időszakban.

Tóth Gabi
Tóth Gabi nem beszélt még eddig arról, ki jött nemrég az életébe – Fotó: TV2

Róbert hetek óta foglalkozik Gabi mentális állapotával, aminek köszönhetően az énekesnő nagyon nagy fejlődésen tudott keresztülmenni.

Az elmúlt időszakban nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy van-e szakember, aki segít nekem abban, hogy túllendüljek ezeken a nehézségeken, ezeken az időszakokon. És nyilván erről így nem beszéltem még eddig, hogy te jöttél az én életembe. És az sem titok, hogy felajánlottad nekem, mert pontosan látod az ember testbeszédéből, energiaszintjéből, hogy éppen hol tart, milyen állapotban van mentálisan, lelkileg. És valószínűleg jól érezted

– mondta a coach-nak Tóth Gabi. Hozzátette, ahhoz képest, ahonnan indultak jó pár héttel ezelőtt, sokkal jobb lett a közérzete, az egészsége.

Egy egészen más ember lettem

– fogalmazott az énekesnő.

Sokszor az emberek az érzelmeiket elfojtják saját magukban, és képtelenek ezeket kiengedni. Veled is ezen dolgoztunk, Gabi

– mondta az élő adásban Róbert, aki egyébként ott lesz Tóth Gabi és Papp Máté Bence nyári táborában is, hogy a résztvevők a tánc és az ének mellett érzelmi fejlődésen is keresztülmenjenek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás