Közel az 50-hez is brutál szexin fest Szandi bikiniben

Rengeteg embert inspirál a 48 éves, háromgyerekes énekesnő, akinek a fiatalok is megirigyelhetik az alakját. Szandi most bikiniben mutatta meg elképesztően dögös testét, és edzős videókat posztol, hogy mások is elérhessék álomformájukat.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.07.26.
Szandi álomalak edzés szexi

Igazi örökmozgó a sztáranyuka, aki az 50-hez közeledve sem áll le, sőt! Szandi imád sportolni, ami saját bevallása szerint nem csak az alakjának, hanem a lelkének is sokat számít. És elég csak ránézni a háromgyerekes énekesnő bikinis fotójára, hogy igazat adjunk neki. 

Szandi
Szandi elképesztő formában van (Fotó: Czerkl Gábor)

Így készül Szandi álomalakja

Épp a napokban posztolta a sztáranyuka, hogy élete szerelmével 32 évvel ezelőtt csattant el köztük az első csók. Szandi nem sokkal később hozzá is ment Bogdán Csabához, akit három gyermekkel ajándékozott meg. Az énekesnő nemrég betöltötte a 48. életévét és csak rá kell nézni és kiderül, nem az a henyélős típus, sőt! Szandi imád sportolni, saját edzőtermükben mindennap edz, hat éve pedig légtornázni is kezdett, amit azóta mesteri szinten űz. A minap bikinis fotót posztolt magáról, amit az 52 évesen is szintén elképesztő formában lévő Barta Sylvi sem bírt ki szó nélkül:

„Bombázó vagy Szandi, gratulálok!” – írta az időjós, véleményéhez mások is csatlakoztak.

„24 évesen nekem nincs ilyen bomba alakom, mint Neked!🥺 Büszke lehetsz magadra, gratulálok!”

„Gratulálok! Te egy csoda vagy földön, égben, légben!”

Másoknak is segít az edzésben

Az énekesnőtől rengetegen kérnek tanácsot, hogy lehet elérni ezt az alakot, sokan fogyásban kérik segítségét. Ezért edzős videókat kezdett készíteni, amik nagy sikert arattak. 

Mindig azt hangoztatom, hogy ép testben ép lélek, de ez fordítva is igaz. Ép lélekkel ép test! Hiába sportol valaki, ha nem boldog az élete. Azt vallom, hogy a lelkünkre ugyanakkora figyelmet kell fordítanunk. Számomra ennek a kommunikáció az alapja, mind a párkapcsolatban, mind a szülő-gyerek viszonyban. Fontos, hogy mindent meg tudjunk beszélni, és ismerjük egymás gondolatait, ne csak egymás mellett éljünk

 – árulta el korábban a Ripostnak Szandi.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás