Hunyadi Donatella bikinis fotóval csábít: „Köszönöm Istenem”

Ennél ne keress forróbbat.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.07.09.
Módosítva: 2024.07.09.
Kiszel Tünde Bikini Hunyadi Donatella

Mint arról nemrég a Metropol beszámolt, Hunyadi Donatellának komoly tervei vannak a jövőre nézve. Hunyadi Donatella a minap ünnepelte születésnapját. Kiszel Tünde gyönyörű nagylánya 23 éves lett és egy igazán nagyszerű évet tudhat maga mögött.

LAB_0812
Hunyadi Donatella / Fotó: Ladóczki Balázs

A sztárcsemete legfőbb célja eddig az volt, hogy önállóan tudjon a médiában szerepelni, ami sikerült is. Donatella azonban nem lustálkodik, máris új célok lebegnek a szeme előtt:

A 23. életévem arról fog szólni, hogy megcsináljam a mesterdiplomát a Zeneakadémián, és hogy a karrieremet még előrébb lendítsem, viszont szeretnék magamra és a kiskutyámra is több időt szentelni. Jó lenne a barátaimmal egy közös utazás is, amit nagyon úgy tűnik, hogy én fogok megszervezni, de az sem titok, 

ha hosszabb távú tervekről van szó, hogy öt éven belül szeretnék családot

– jelentette ki Kiszel Tünde lánya.

Donatella egyébként nemcsak tehetséges és sikeres, de nem mellesleg gyönyörű is. Anyukája szépségét egyértelműen örökölte, sőt még túl is szárnyalta. Instagram-oldalán nemrég egy olyan bikinis fotót tett közzé, hogy egészen biztosan minden ujjára találta egy férfit, ha akarna. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás