Hoppá! Hatalmas bejelentést tett az Exatlon Hungary kétszeres női nyertese

Szente Gréti óriási örömhírről számolt be. Az Exatlon Hungary Kihívója újabb komoly lépést tett az életében.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.07.21.
exatlon hungary önazonos Szente Gréta bejelentés

Néhány hónappal ezelőtt ért véget egy időszak az Exatlon Hungary Kihívójának. Szente Grégi Instagram-oldalán osztotta meg követőivel az örömhírt, átvehette diplomáját, közgazdász lett. Úgy tűnik, a tudásszomja kiolthatatlan, ugyanis az egyetem mellett idén már a második képesítését végezte el.

Szente Gréti - Exatlon Hungary
Az Exatlon Hungary dupla győzelmet hozott Grétinek (Fotó: Szabolcs László)

Exatlon Hungary bombázójából tréner lett

Az Exatlon harmadik és az All Star évadainak kétszeres győztese természetesen nem távolodik el a sporttól, és Gréti hatalmas bejelentést tett, ami még meglehetősen nagy befolyással lehet a jövőjére.

Funkcionális tréner lettem. Még csak bontogatom a szárnyaimat és rengeteget kell még fejlődnöm, de úgy érzem, hogy közelebb kerültem az ösvényhez, amin járni szeretnék. 2024 eddig egy tartalmas év volt: 1 diploma, 2 képesítés✅ de hát ki számolja. 😅 Én azt vallom, hogy akkor lehetünk boldogok és érezhetjük a magunkat kiteljesedve, ha életünk végéig a fejlődés és a “szintlépés” lebeg a szemünk előtt" – osztotta meg tapasztalatát a csinos sportoló.

„Maradj önazonos”

"Nem gáz, ha kihagysz egy évet egyetem előtt, mert nem vagy biztos magadban. Az sem gáz, ha nem is tanulsz tovább, és az sem, ha 2 év szakmabeli munka után felállsz és 180 fokos fordulattal valami teljesen másba kezdesz. Maradj önazonos, hű az értékrendedhez és sose aludjon ki a tudásvágy” – írta Gréti, aki még köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette a színvonalas képzésen. Azzal zárta sorait, hogy reméli, ebből a pár sorból átmenet az üzenet, amit közvetíteni szeretett volna követői felé.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás