Szente Gréti Exatlon-győztes: másodszor állt a dobogó tetején

Gréti mindent alárendelt annak, hogy győzni tudjon. A tavalyi évad győztese elérte a célját, és immár 30 millió forint büszke tulajdonosa.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.11.
győzelem íze

 

Gréti eltökélten küzdött Fotó: Bors

Tavaly, az Exatlon Hungary harmadik évadában Szente Gréti eleinte nem találta a helyét. Aztán ráérzett a pályákra, az ügyességi feladatokra, onnantól kizárt mindent. S bár akkor a csapattársai támogatását nem érezte, csakis a feladatra koncentrált és győzni tudott. Az All Star évadra még keményebben készült, minden egyes nap edzett, nyújtott, gyakorolta az ügyességiket. Halasztott az egyetemen is, nem hagyta, hogy bármi elvonja a figyelmét.

„Mindent ennek rendeltem alá” – árulta el a Borsnak.

„Specifikusan edzettem, mert tudtam, hogy itt tényleg a legjobbak lesznek. Tavalyi győztesként nagy volt rajtam a nyomás, de végül ezt is ki tudtam zárni. Egyébként a szigorú edzéstervet és étrendet a verseny alatt is tartottam. Délelőttönként edzettem, de gyakran még a kemény versenynapok után is. És ott is dobáltam, csak dobáltam minden eszközzel, mindig a többiek előtt ébredtem éppen ezért.”

Az All Star évadban már nyitottabb volt, hamar összebarátkozott a többiekkel, érezte a támogatásukat. Ők is azt mondják róla, hogy senki nem fektetett ennyi edzést, energiát ebbe a versenybe. De meg is lett az eredménye, idén is ő lett a végső győztes.

„Nehéz szavakat találni. Az előző évadomban sem tudtam feldolgozni, hogy mi történt. Most is valami hasonló van bennem, annyira az megy a fejemben, hogy »csak a következő futamot kell megnyernem«, és nem látom egészben a történetet, és hogy megnyertem a döntőt. Erre kell még pár nap. Csak magamat szerettem volna legyőzni, fel sem fogtam, hogy Gabi ellen sikerült nyernem. Valószínűleg ha ezen agyalok, nem is sikerült volna. Hogy mi lesz az így immáron 30 millió forint sorsa? Befektetem, de most még nem agyalok rajta, kiélvezem a pillanatot” – mondta Gréti.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás