Durva, hogy megváltozott Király Viktor külseje

A Megasztár győztese elérte az edzéssel kitűzött célját, de a tervei szerint most még nem áll meg.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.07.08.
Király Viktor fogyás cél

Király Viktor még az év első felében jutott arra az elhatározásra, hogy változtatnia kell az életmódján. Odafigyelt az étkezésre és edzeni is elkezdett, ami hétről hétre látványosabb változást eredményezett. Mostanra pedig elérte a vágyott súlyt, amit még a legelején kitűzött maga elé.

Király Viktor
Király Viktor brutális módon kigyúrta magát (Fotó: Mate Krisztian)

Igen, sikerült elérnem a 85 kilót, amit kitűztem! De persze nem állok meg és dőlök hátra, már annyira a részemmé vált ez az egészséges, mozgással teli életmód, hogy folytatom

 – nevetett az énekes, aki elmesélte, hogy maga is meglepődött, de egyáltalán nem zavarta a diétás menü. Inkább egyfajta üzemanyagként tekintett az ételre, mintsem élvezeti forrásként.

Király Viktor elárulta a titkát

Viktor énekesként sokat utazik az országban, de így is tudta tartani a maga által kiszabott szigorú étrendet. Az énekes a Metropolnak most elárulta, hogyan sikerült 3 hónap alatt leadnia azt a 25 kiló felesleget.

Egyfajta böjtöt követtem, így viszonylag későn, délben az edzés után ettem először, és figyeltem arra, hogy este 6 után már ne egyek semmit. Mint azt korábban említettem, az étrendem sem volt éppen egy Michelin-csillagos: saláta, brokkoli és persze csirke, egy kevés rizzsel. Valamint 5 liter víz volt a napi fogyasztásom. A mozgásban pedig sok erőnlét volt, és többféle küzdősportot is űztem. Ennek csak egy oka volt, hogy nem szeretem a futást. Az előbbiek nekem sokkal jobban beváltak

 – mesélte büszkén Viktor, aki viccelődve hozzátette: azért az nem szerepel a tervei között, hogy Dwayne Johnson-ra hasonlítson.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás