Ki ez a nő Bodnár Attila mellett?

A Modern Hungária ikonikus házaspárja, Pap Rita és Bodnár Attila hamarosan újraéleszti az ikonikus zenekart, amiről többek között egy fotóval adtak hírt. A rajongók viszont Ritát kezdték hiányolni a képről…



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.
Bodnár Attila Modern Hungária fotó

Pap Rita és Bodnár Attila neve mélyen beleivódott a kilencvenes-kétezres évek elején az emberek emlékezetébe, többek között a Csovi-csovi Jasper című daluknak köszönhetően. Bár annak idején a könnyűzenei szakma nem volt túl lelkes a munkásságukat illetően, a Modern Hungária házaspárjának több száz ezer fős rajongótábora volt, évente több száz koncertet adtak, és nagyon sok lemezt értékesítettek. A közönség tehát döntött, a duónak bizony helye volt a legnépszerűbb előadók között. 

Papp Rita Bodnár Attila
Pap Rita és Bodnár Attila több mint negyven éve zenélnek (Fotó: Facebook)

Ki van a friss fotón Bodnár Attila mellett? 

A zenészházaspár nagyon aktív a közösségi oldalakon, főleg a Facebookot használják arra, hogy kapcsolatot tartsanak a rajongóikkal. A minap is feltöltött Bodnár Attila egy friss fotót, ami váratlanul olyan kommentcunamit indított el, amire egészen biztosan nem voltak felkészülve az énekesek. A képen az énekes egy szőke nővel pózol, no de ő nem Pap Rita! 

Pap Rita Bodnár Attila
Attila és Judit pózolnak a kamerába (Fotó: Facebook)

A hozzászólások között mindjárt az első az volt, hogy: „Ki ez a nő Attila mellett?” Az énekes erre még udvariasan válaszolt, hogy Kollár Judit, az új Modern Hungária hölgytagja, de ez a válasz közel sem volt elég az értetlenkedőknek. A hozzászólók tovább kötözködtek… volt, aki Attila lányát vélte felfedezni, mások Komonyi Zsuzsiként azonosították, és sokan azt nehezményezték, hogy nem Rita van a képen. 

Bodnár Attila egy darabig tűrte a dolgot, majd nemes egyszerűséggel törölte a tippelgető hozzászólásokat a fotó alól, ami egyébként most is kint van a zenész hivatalos Facebook-oldalán. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás