Rosszul is elsülhetett volna: Wolf Katinak nem megy jól a szívás

Az énekesnő nem mindennapi videóval lepte meg követőit. Wolf Kati úgy beszívott, hogy össze is görnyedt tőle, de bebizonyította, hogy még így is tökéletes a hangja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.29.
Wolf Kati héliumos lufi produkció

Wolf Kati gyerekkora óta énekel, egész életét körbeöleli a zene. Nem is csoda, hogy pályán maradt, az aranytorkú énekesnő minden téren bizonyított már.

Wolf Kati
Wolf Kati bármilyen körülmények között fantasztikusan énekel (Fotó: Markovics Gábor)

A hélium, mint örök klasszikus

Kati legfrissebb posztjában olyasmire vetemedett, amire eddig még soha: kollégáival lufibulit tartottak, vagyis héliumos lufit szívtak és jót mulattak azon, ahogy szürreális mesefigurás tónust kapott a hangjuk. Kati több számot is így kezd el énekelni, s bár az elején még nem találja el a mennyiséget, sokadik próbálkozásra azért sikerült átvarázsolnia a hangszínét. Az egyértelműen kiderül, hogy az énekesnő eddig meglehetősen rutintalan volt, már ami a beszívást illeti, éneklésből viszont így is magasszinten teljesít. Kollégái ugyan kevésbé bírták jól a megpróbáltatásokat, arra azért mindenképp jó volt az akció, hogy némileg szórakoztatták magukat vele és nem sajnálták mindezt megosztani a követőkkel sem. 

Majdnem elindult a Megasztárban

Kati nemrég Hevesi Tamás podcast-jében árulta el, hogy ott volt a válogatókon a Megasztárban. „Bekerültem volna az élő show-ba, de ott fölálltam és eljöttem, mert hirtelen rájöttem, hogy még nincs gyerekem” – magyarázza az énekesnő, majd így folytatta:

Igen, és akkor mondtam, hogy én akkor inkább szülni akarok előbb! Már szerződést írtunk volna alá, és akkor beszéltek velünk, hogy gondoljuk végig, mert meg fog bolondulni az életünk! És én akkor már nagyon-nagyon szerettem volna gyereket és hirtelen az a kép volt előttem, hogy így eltűnik az, hogy én anya leszek, és az sokkal rémisztőbb volt!

Nagyon úgy tűnik, hogy Kati jó döntést hozott, hiszen Janka és Luca büszke édesanyja, ráadásul énekesnőként is befutott már.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás