Tündéri friss fotón Puskás-Dallos Bogi és kis családja

Az énekesnő kirándulásukról tett közzé friss bejegyzést. Puskás-Dallos Bogi le sem tagadhatná, hogy kicsattan a boldogságtól.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.06.12.
Puskás-Dallos Bogi előadás Puskás-Dallos Peti kirándulás sztárpár

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti neve 2021-ben fonódott össze végleg, amikor összekötötték az életüket. A sztárpár első közös gyermeke, Ábel 2023. szeptember 7-én született meg.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti
Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti közös musicalben is szerepelnek (Fotó: Markovics Gábor)

A szülők kizárják a nyilvánosságot

Bogi és Peti Ábel születése óta tudatosan figyelnek rá, hogy magánéletüket fokozottan óvják. Kisfiuk arcát nem mutatják meg, s bár közösségi oldalaikon sokszor tesznek közzé tartalmakat, kellő óvatossággal és odafigyeléssel teszik mindezt. Nem volt ez másképp most sem, amikor vélhetően úgy döntöttek, hogy kiszakítanak maguknak egy kis szabadidőt és elmennek kirándulni. A családi képekről árad a nyugalom és a harmónia. Úgy tűnik, hogy Bogi és Peti ráleltek a boldogságra egymás mellett és a házaspár remekül megtalálta a munka és a magánélet egyensúlyát is. A poszt alatt záporoznak a szivecskék, a követők nem győzik dicsérni őket.

Közös projekttel rukkoltak elő

A Puskás-Dallos páros tavaly jelentette be, hogy nem akármilyen projektel rukkoltak elő, ugyanis egy kétszemélyes musical előadással készülnek. 

Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen szeptemberben bemutatjuk a Karinthy Színházban a The Last Five Years című kétszemélyes musical előadást, amit Puskás-Dallos Petivel ketten játszunk majd élő zenekar kíséretében. Köszönjük a megtisztelő felkérést, alig várjuk! Reméljük Ti is!

írta akkor Bogi.

Peti a hot! magazinnak elmesélte, hogy igazából szeretik hazavinni munkájukat, főleg így, hogy egy családot alakítanak a színpadon is. A Karinthy Színházban bemutatásra kerülő darab egy szétesőben lévő házasságról szól; ami azért is lesz nagy kihívás számukra, mivel a való életben egyáltalán nincs gond kettejük egységével.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás