Megszólalt a testbeszédszakértő: ezt látja a mosolyogva visszatérő Katalin hercegnén

Vilmos neje hosszú idő után büszkén, mosolyogva jelent meg.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.06.20.
katalin hercegné testbeszéd-jel elemzés

Rákdiagnózisa óta először jelent meg a nyilvánosság előtt Katalin hercegné a Trooping the Colour eseményen. Hintóba ült, gyermekei, György, Sarolta és Lajos kísérte, míg Vilmos herceg a hagyományok szerint lóháton érkezett az ünnepségre. 

Kate Middleton appears on balcony alongside royal family during Trooping the Colour parade in first appearance since cancer announcement
Fotó: Northfoto

Noor Hibbert testbeszédszakértő alaposan megfigyelte a hercegnét, és annak viselkedése alapján úgy véli, Katalin a pókerarc nagymestere: akárhogy is érezte magát, képes volt folyamatosan mosolyogni.

Katalin hercegné profi, pontosan tudja, ha úgy döntött, hogy megjelenik a rendezvényen a családja mellett, nem szabad, hogy bárki lássa rajta a fizikai gyengeségeit vagy lelki vívódásait. Tudta, hogy mosolyognia kell, akkor is, ha a jelenlegi életszakaszában kellemetlen számára a nyilvános szereplés

– idézte a szakértőt a life.hu.

Noor szerint azzal, hogy Katalin megjelent az ünnepségen, és az egész család ott állt a Buckingham-palota erkélyén, megmutatta hihetetlen erejét, viselkedésében pedig egy cseppnyi önsajnálat sem volt. 

A királyi család büszke tagjaként Katalin finoman szemléltette, mit is jelent ehhez a családhoz tartozni. 

Ugyan a hercegné az előző években is a király mellett állt a Trooping the Colouron, ez idén még fontosabb volt, hiszen mindketten kezelésen esnek át rákbetegségük miatt.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás