Gyűlöletcunami zúdult Kulcsár Edinára, kőkemény beszólásokat kap

Kulcsár Edina legújabb videója sokaknál kiverte a biztosítékot.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.15.
beszólás környezetvédelem Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina már jó ideje a figyelem középpontjában van. Főleg akkor szegeződött rá az összes tekintet, mikor összejött G.w.M-mel, hiszen azóta minden egyes mozdulatát kritizálják az emberek, szinte folyamatosan találnak valami vele, illetve a szerelmével kapcsolatban, amibe bele lehet kötni.

SZL_0935
Kulcsár Edina és G.w.M / Fotó: Szabolcs László

Az éppen várandós Kulcsár Edina most rendesen kiverte a biztosítékot a legújabb videójával, óriási gyűlöletcunami zúdult rá, pedig minden bizonnyal nem akart ő semmi rosszat – csak szokás szerint reklámozott egy kicsit.

A felvételen az látható, hogy rengeteg üdítős doboz van előtte, és folyamatosan nyitogatja ki őket egy nyereményjáték miatt, de nem issza meg azokat. A kommentelők szerint ez pazarlás, ráadásul nagyon rossz a környezetnek. Sokan azért is kellemetlennek tartották az egészet, mert a híresség többször is hangoztatta már, milyen fontos számára a környezetvédelem, ez pedig ennek tudatában nem éppen illik a képbe.

Jó látni hogy már nem szorongsz a bolygó miatt. Egészségetekre

 

Hát ezzel nagyon lesüllyedtél! Szörnyű, hogy a pénzért mire vagy képes!

 

Hajrá környezetvédelem.

 

Hatalmas változáson mentèl keresztül emellett a pasas mellett.... Lesüllyedt a színvonal

 

És jó sokat pazaroltál....😢

 

Nesze neked ökopelenka😂👏👏

 

Ez már nagyon gáz 😢

 

Mekkora paraszt lettél mellette pedig bírtalak

 

Pont neked nem kellene ilyeneket innod!Annyi eszed van ami látszik!Előre sajnálom szegény gyereket!!!!Szomorú hogy ennyire nem érdekel a gyermeked!!!!👏👏👏👏👏👏

– írták a kommentelők.

Kulcsár Edina egyelőre nem reagált a rengeteg támadásra. Akit érdekel a szóban forgó, sokakat felháborító videó, az ide kattintva megtekintheti a híresség Instagram-oldalán.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás