Elképesztő összeget ajánlottak Köllő Babettnek egy éjszakáért

Tisztességtelen ajánlatot kapott Köllő Babett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.16.
Módosítva: 2024.06.16.
tisztességtelen ajánlat Köllő Babett

Köllő Babett egy gyönyörű és tehetséges sztár, aki mindenkit elvarázsol a stílusával, személyiségével és persze a páratlan szépségével. Állítólag rendszeresen megkörnyékezik őt a pasik, még úgy is, hogy sok-sok éve boldog házasságban él szeretett férjével – sőt, még tisztességtelen ajánlatot is kapott már.

Köllő Babett
Köllő Babett tisztességtelen ajánlatot kapott / Fotó: Szabolcs László

Köllő Babett elárulta, hogy volt olyan alkalom, hogy egészen elképesztő összeget ajánlottak fel neki egyetlen éjszakáért, de azt nem részletezték, hogy pontosan mit is kellene tennie ezért a pénzért. Persze ő nemet mondott, pedig egy olyan összegről van szó, ami biztos, hogy sokakat elgondolkodtatott volna.

Köllő Babett megosztotta, hogy az eddigi legmagasabb ajánlat 4,5 millió forint volt azért, hogy együtt töltsön valakivel egy éjszakát.

A híresség még viccelődött is azon, hogy egyáltalán nem tudja, hogyan jött ki ez a szám. Szerinte könnyen lehet, hogy igazából 5 millió forintot ajánlottak, csak valaki levett egy 500 ezer Ft-os közvetítői díjat.

Volt, aki azt mondta, hogy szívesen lenne Köllő Babett szponzora. Ez is hasonló dolgot jelent, mint az előző ajánlat, csak hosszabb távon működött volna a „megállapodás” – természetesen ezzel a lehetőséggel sem élt a sztár.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás