Köllő Babett megmutatta, hogyan kell lovagolni

A sztáranyuka időről időre tesz közzé olyan meglepő bejegyzéseket, amelyeken extrém szettekben látható. Köllő Babett ezúttal azonban nem a ruhájával, hanem új hobbijával dobta fel követői napját.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.25.
Köllő Babett öltözködés

Köllő Babett mindig kapható egy kis humorra, nem meglepő tehát, hogy legfrissebb posztjában mosolyt csalt rajongói arcára.

Köllő Babett
Köllő Babett mindig sikkesen jelenik meg (Fotó: Szabolcs László)

Köllő Babett nem jön zavarba

A színésznő azt írja, szeret veszélyesen élni, így lovaglásra adja a fejét. Az ugyan nem derül ki a felvételből, hogy miért döntött így, egyáltalán komolyan gondolta-e, vagy csak valamilyen programon vettek részt, mindenesetre teljes erőbedobással tették. A videóban így fogalmaz: 

Gondoltam, hogy megtanulok lovagolni, mutatom, hogy ez nálam hogy néz ki teljesen az alapoktól.

Ezek után Babett és a videón szereplő fiatalember, Ádám egy műló segítségével mutatják be a lovaglás mozdulatait, majd néhány másodperc után Babett viccesen csak annyit mond: „Jó, hozd az igazit.” Ádám nevetéséből pedig egyértelműen arra tudunk következtetni, hogy ők maguk bizony nagyon jól mulattak a dolgon. Babettnek ezek alapján valószínűleg nem lenne nehéz elsajátítania a lovaglás fortélyait.

Soha nem venné fel

A csinos sztáranyuka lovaglófelszerelést nem öltött magára, ruházkodását illetően a Metropolnak elárulta, hogy sosem öltözött cikisen, de szeret merész lenni: 

Ha műsorokról van szó, bevállalós vagyok, de például miniszoknyát vagy rövid nadrágot nem vennék fel soha. Nemrég mutatta a kislányom, hogy óriási divat a háromnegyedes  farmernadrág is, ami kimondottan bő szárú. Ettől teljesen ki vagyok borulva, embert nem láttam még, akinek jól állt volna, senkinek nem ajánlom. Ha egyszer fel kellene vennem egy ilyet, nagyon kellemetlenül érezném magam, valószínűleg forgatnék benne egy nagyon kínos videót

mondja nevetve Babett.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás