Kate és Oliver Hudson megbocsátanának az apjuknak

Három évtized után a testvérpár hajlik rá, hogy kibéküljenek az édesapjukkal, aki kiskorukban elhagyta őket. Kate és Oliver szívesen szavazna ezután a családi békére.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.10.
Módosítva: 2024.06.10.
Goldie Hawn Kurt Russell apa

Bill Hudson szerint nem is lehetne jobb a kapcsolata a felnőtt gyerekeivel. A CBS Sunday Morning című műsorában Kate Hudson viszont sokkal óvatosabban fogalmazott az apjával még csak alakulóban lévő érintkezéséről.

Kate Hudson és testvére
„Minden családban vannak szakadások” (Fotó: Getty Images / hot magazin)

Nem tűnt el varázsütésre minden ellentét, ám ha lassan is, de javulnak köztünk a dolgok” – mesélte a negyvenöt éves színésznő. „Oliverrel kiskorunkban ugyanúgy szenvedtünk, mint bárki, akit elhagy az egyik szülője. Időnként nagyon árvának éreztem magam, mert anya sokat dolgozott, élte az életét, és közben új barátai lettek, akiket nem szerettem.”

 

„Boldog elhagyás napját!”

Keserves utat járt be a testvérpár zenész apjuk lelépése miatt, aki 1976-tól 1982-ig élt házasságban Goldie Hawnnal. Amikor megjelent az anyjuk mellett Kurt Russell, a kicsik rögtön megszerették a férfit, és máig őt tekintik az igazi apjuknak.

hot feltöltés Kate és Oliver Hudson megbocsátanak az apjuknak METROPOL
Goldie Hawn és Kurt Russel közös gyerekükként tekintettek Kate-re és Oliverre (Fotó: Getty Images / Hot! magazin)

Oliver 2015-ben egy fura apák napi üzenetet tett ki az Instagramra: „Boldog elhagyás napját!”, és mellékelt egy régi fotót, amelyen Kate-tel hármasban láthatók az édesapjukkal. Bill ezt nem találta viccesnek, és követelte, hogy a nevét se használják többé! Három évvel később mégis felvette a kapcsolatot a fiával: egy színházi előadása után gratuláló SMS-t írt Olivernek, és elkezdtek találkozgatni.

hot feltöltés Kate és Oliver Hudson megbocsátanak az apjuknak METROPOL
Bill Hudson szeretné rendbehozni a kapcsolatát a két legidősebb gyerekével – úgy látszik, öregszik… (Fotó: Getty Images / Hot! magazin)

Szeretnék mindent újrakezdeni” – mondta a napokban az Us Weeklynek a hetvennégy éves Bill Hudson. „Goldie mindig csodás anya volt, és Kurtnél jobb nevelőapát el sem lehet képzelni. Oliverrel már sínen vagyunk, és Kate-tel is javul a kapcsolatom. Minden családban vannak szakadások, ám a miénk talán újra összeforr.”

Bővülő mozaikcsalád

Kate és Oliver jó testvérek, ám szülőként nem mindig értenek egyet. Oliver az első házasságában él – 2006-ban vette feleségül Erin Bartlettet, és tőle születtek a gyerekei –, Kate három gyereke viszont más-más apától van.

Hogy mit engedünk meg és mit nem, abban Kate-tel eltérőek az elképzeléseink” – mondta Oliver korábban az Us Weeklynek. „De mindketten azt akarjuk, hogy a srácaink kedves és jó emberek legyenek, és felfogják, milyen szerencsések, hogy a mi családunkban születtek. Anyánk és Kurt remek nagyszülők is, ami egy ekkora mozaikcsaládban nagy érték.”

Bill Hudson apja a 42 éves Emilynek és a 38 éves Zacharynak is, akik néhai második feleségétől, Cindy Williamstől születtek, valamint a 18 éves Lalaniának, akinek Caroline Graham az anyja.

Kate az apja többi gyerekétől való elhidegülésről is beszélt a Sibling Revelry nevű podcastban, amit Oliverrel vezet.

Vajon miért nem beszélünk a féltestvéreinkkel?” – kérdezte a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? sztárja. „Van még két húgunk és egy öcsénk, ám mi nem érintkezünk velük, mert a szüleink elváltak. Nemrég megkeresett az egyik, majd a másik, szóval a kapcsolatok lassan, de alakulnak. Nincsenek nagy elvárásaim, de jó volna, ha a gyerekeimnek lenne még egy nagyapjuk.”

hot feltöltés Kate és Oliver Hudson megbocsátanak az apjuknak METROPOL
Nyolc unokája van a sztárpárnak (Fotó: Profimedia / Hot! magazin)

Büszke nagyik

Goldie és Kurt 1968-ban találkoztak először, de csak másfél évtizeddel később jöttek össze. Mindketten elváltak, Hawn két gyereket hozott a kapcsolatba, Russell pedig egyet. Három év után megszületett a közös fiuk, és ketten együtt már nyolc unokával büszkélkedhetnek, de babonából a mai napig nem házasodtak össze.

A friss Hot! magazinban további érdekes sztárhíreket olvashat! (Fotó: Hot! magazin)

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás