Megható sorokkal írt édesapjáról Kárász Róbert

Nehezen találunk szavakat, amikor ilyen szép üzenetet olvasunk. Kárász Róbert most édesapjához intézett egy gyönyörű születésnapi köszöntőt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.18.
Kárász Róbert család születésnap édesapa

Sok mindent lehet mondani a műsorvezetőről, csak azt nem, hogy nem családcentrikus. Kárász Róbert ugyanis imádja a gyermekeit és a családját. Azonban nemcsak a Kárász lányok a mindenei, hanem imádott szülei is, akikhez mindig is szoros kapcsolat fűzte.

Kárász Róbert és Rókusfalvy Lili
Kárász Róbert másfél évet kihagyott a tévézésből, most azonban Rókusfalvy Lili oldalán tér vissza a képernyőre (Fotó: Szabolcs László)

Kárász Róbert édesapját köszöntötte

Nemsokára a képernyőkön üdvözölhetjük Kárász Róbertet, hiszen a Miss World Hungary műsorvezetőjeként kell teljesítenie Rókusfalvy Lili oldalán, emellett pedig üzemelteti kávézóját. Ideje tehát nincs sok, de annyi mindig akad, hogy tartsa a kapcsolatot a családjával, és minőségi időt töltsön szeretteivel. Így volt ez a mai nap is, amikor megható sorokkal köszöntötte fel édesapját.

Mindig azt éreztem, hogy nekem van a legjobb apukám, akinek éppen ma van a 77. születésnapja, úgyhogy Isten éltessen téged apu, szeretetben, boldogságban, de leginkább egészségben és hosszú életben a családod körében

– írta a könnyfakasztó gondolatokat az Instagram-bejegyzéséhez a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. tartalomfejlesztésért felelős igazgatója. A gratulációk pedig egyáltalán nem maradtak el, hiszen többen is felköszöntötték édesapját a jeles nap alkalmából.

Boldog születésnapot kívánok

– írta egy kedves hozzászóló.

Isten éltesse Feri papát!

 – kommentelte egy hölgy.

Boldog születésnapot kívánunk!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás