„Gyöngyusz szerelmes lett a csávóba” – már a nászúton mással flörtölt a Házasság első látásra sztárja

Bár Csabi és Gyöngyi már búcsút intett egymásnak, a Szerencsekerék műsorában újra egymásra találtak. Ennek apropóján a Házasság első látásra két sztárja el is mesélte az egyik legcikibb sztorit, ami a forgatáson történt velük.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.06.04.
Módosítva: 2024.06.04.
szerencsekerék Csabi Gyöngyi Házasság első látásra flört

Házasság első látásra – Bár a műsor már véget ért, a rajongóknak nem kell lemondaniuk kedvenceikről, ugyanis a héten a Szerencsekerék műsorában próbálnak szerencsét az egykori párosok. Kedd este Csabin és Gyöngyin lesz a sor, hogy próbára tegyék a szerencséjüket, és hát valljuk be, előnyből indulnak, hiszen elég jól ismerik már egymást. Ők voltak ugyanis az egyetlenek, akik a kísérlet után is folytatták a házasságukat, s bár idővel úgy döntöttek, hogy nem megy nekik a közös élet, mégis barátokként váltak el... Most ráadásul egy érdekes történetet is megosztottak a nagyvilággal!

Házasság első látásra
Házasság első látásra – Csabi és Gyöngyi kínos történetet osztott meg (Fotó: TV2)

Házasság első látásra: Csabi elárulta Gyöngyi titkát

A Szerencsekerék forgatásán szóba került a páros nászútja, amiről elsősorban Csabi mesélt büszkén. Már csak azért is, mert a volt feleségéről volt szó, aki a mézeshetek ideje alatt inkább egy másik férfival volt elfoglalva, mintsem a férjével. Bizony... Történt ugyanis, hogy Gyöngyi szemet vetett a túravezetőjükre, s bár Csabival szinte semmit nem akart csinálni, Bálint szavára egyből ugrott. 

Gyöngyusz szerelmes lett a csávóba, aki felvitt minket a hegyre. Konkrétan semmit nem akart csinálni, de amikor Bálint kérte, akkor Gyöngyi rögtön mondta, hogy már megy is, akkor leugrik

 – ecsetelte a múlt eseményeit Csabi a Szerencsekerékben, ha pedig kíváncsi vagy, hogy nyereménnyel vagy esetleg üres kézzel távozott az egykori házaspár a műsorból, akkor mindenképp tapadj ma este a TV2 képernyőjére!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás