A Házasság első látásra sztárja már nagyon várja leendő kedvesét

Gyöngyi és Csabi a Házasság első látásra című rendhagyó társkereső reality egyik párosa voltak, akik vállalták, hogy úgy házasodnak össze, hogy az oltár előtt találkoznak először. A fiatalok a műsor végén ugyan azt választották, hogy folytatják a kapcsolatukat, de az azóta eltelt időben mégis a szakítás mellett döntöttek. Gyöngyi és Csabi azóta csak nagyon jó barátok, sőt, az egykori feleség most azt is elárulta, hogy áll az ismerkedéssel.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
Házasság első látásra szerelem ismerkedés

A Házasság első látásra egyik közönségkedvenc párja, Gyöngyi és Csabi voltak, akik a műsor végén egyedüliként mondhatták el magukról, hogy sikeres volt számukra a kísérlet. Hiszen az együtt töltött hetek után a hat párosból csak ők ketten döntöttek a házasság folytatása mellett. Bár azóta az ő kapcsolatuk is zátonyra futott, a fiatalok egy igazi önismereti útként fogják fel ezt a kapcsolatot. Sőt, nagyon jó barátok is lettek a forgatás óta, ám úgy látszik az igazi még várat magára mindkettőjüknél. Gyöngyi most Instagram-oldalán adott helyzetjelentést, hogy hol tart az ismerkedésben.

gyöngyi Házasság első látásra
A Házasság első látásra Gyöngyije már vágyik egy új szerelemre Fotó: Ripost

Gyöngyinek a követői tették fel a kérdést, hogy van-e most valaki az életében:

„Jelenleg nincs párom, de nyitott szemmel járok és ismerkedem!”

Aminek, vagy akinek jönnie kell, az úgy is jön

 – tette még hozzá azzal kapcsolatban, hogy hol ismerkedik.

A Házasság első látásra sztárja elárulta milyen férfit keres

Gyöngyinek a kapcsolatbeli korkülönbségről nagyon határozott véleménye van, bár úgy látszik ez sincs kőbe vésve:

Alapvetően én azt vallom, hogy nem számít a kor, de nyilván nálam is van egy »nagyjábóli« korhatár, ami kb. plusz/mínusz 5 év. Volt már fiatalabb párom, nekem ezzel nincs problémám, mert lehet valaki 25 éves és komolyabb beállítottságú, illetve 40 pluszos és nagyon komolytalan

Sőt, az exfeleség azt is bevallotta, hogy bár tud, magának nem szívesen főz, leendő párjának viszont örömmel készítene finom ételeket:

Egymagamra annyira nem szeretek főzni, de ha van kinek, akkor szívből készítem.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás