Megáll az ész: Ilyen cuki volt Szoboszlai Dominik kisgyerekként

Szoboszlai Dominik már kisfiúként is imádta a focit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.24.
Szoboszlai Dominik McDonald's gyerek

Hazánk büszkesége, Szoboszlai Dominik a Liverpool focicsapatában bebizonyította, hogy a legnagyobbak közt van a helye, nem hiába ismerik a nevét az egész világon. A magyar válogatottban is sikert sikerre halmoz a jóképű sportoló, aki éppen egy elképesztően nagy dobásra készül – már nem kell sokat várni rá.

Szoboszlai Dominik lehet a liverpooli edzőváltás egyik nagy nyertese
Szoboszlai Dominik / Fotó: Michael Regan / Getty Images

Szoboszlai Dominik összefogott a Magyarországon is igencsak népszerű gyorsétteremlánccal, a McDonald’sszal, hogy elhozza kizárólag a magyaroknak a kedvenc ételét, a Domi mealt. Június 4-én érkezik a rejtélyes finomság, amit a kommentek alapján már most rengetegen várnak, hiszen ha a népszerű focistának ez a kedvence, akkor biztosan jó lesz.

A McDonald’s váratlan húzása rendesen meglepte Szoboszlai Dominik rajongóit, ugyanis a gyorsétteremlánc megmutatta, hogyan is nézett ki a Liverpool FC sztárja kisfiúként.

Szoboszlai Dominik már akkor imádhatta a focit, ugyanis a sok-sok évvel ezelőtt készült felvételen egy sárga labdát szorongat, közben pedig elképesztően cukin mosolyog. A kommentelők teljesen odavannak a pici Szoboszlaiért, akit itt lehet megtekinteni:

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás