Pribelszki Norbi is megkönnyezte a szertartást

A rapper a szeme előtt láthatta az öccsét férfivá érni egy nap alatt. Pribelszki Norbi megható pillanatokat osztott meg testvére nagy napjáról.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.05.13.
Módosítva: 2024.05.13.
Pribelszki Norbi Pribelszki Norbert Pribelszki Péter házasság

Pribelszki Norbi, aki a Barátok közt sorozatban mutatkozott be a nagyközönségnek, hatalmas örömhírt osztott meg rajongóival a minap. A színészből lett rapper, majd énekes öccse, Peti összekötötte az életet szerelmével, aki bizony felvette a testvérpár jellegzetes vezetéknevét. Norbi alig hitte el, hogy az öccse esküvőjét éli át, hiszen nemrég még gyerekek voltak.

Pribelszki Norbi
Norbi volt az öccse tanúja is Fotó: Pribelszki Norbi

Nagyon furcsa volt, hogy az öcsém megházasodik, mert nemrég még olyan kicsi volt…

– kezdte meghatódottan a Metropolnak a színész-énekes.

Pribelszki Norbi megkönnyezte a szertartást

Megható élményen van túl az énekes, ezt az is bizonyítja, hogy elmorzsolt pár könnycseppet. Norbi volt ráadásul az öccse tanúja is az esküvőn:

Az a megtiszteltetés ért, hogy engem kért fel a tanújának. Nagyon megható volt, bevallom meg is könnyeztem a szertartást” – osztotta meg velünk Pribelszki, akinek szemében az öccse az esküvő napján igazi férfivé vált.

Férfivé vált

Norbi már korábban összeházasodott a kedvesével, mostanság pedig már a családalapításon dolgoznak. Öccse is ugyanerre az útra tévedt, aminek nagyon örül, ugyanis végignézheti, hogyan nő fel a szeme előtt szeretett testvére.

Nagyon büszke vagyok rá és kívánom, hogy legyenek nagyon boldogok, nagyon sokáig. Egy igazi férfi lett tegnap” – jegyezte meg az énekes, aki jelenleg is élő zenekari formációjának az építésén és összehangolásán dolgozik.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás