Ördög Nóri meglepő titkokat árult el kislányáról

Óriási fashion show keretein belül mutatták be az ismert magyar ruhatervező, Demeter Richárd legújabb kollekcióját, melyen számos hazai híresség is tiszteletét tette. Ördög Nóri a Metropolnak adott interjújában exkluzív titkokat mesélt kislányáról, hogy mi volt a legcikibb ruha, amit valaha fel kellett vennie és arról, szerinte kik a legjobban öltözött hazai sztárok!



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.21.
Mici ruha Ázsia Expressz stílus Ördög Nóra

Ördög Nóri az egyik legsikkesebb hazai híresség, egy szokásos hétköznapi rohanásból is tökéletes külsővel érkezik meg a divatbemutatóra. A műsorvezető intim családi reggeleikbe is betekintést engedett. 

ördög nóri
Ördög Nóri kislányával, Micivel érkezett a divatbemutatóra Fotó: Szabolcs László

Az Ázsia Expressz forgatásán vásárolt ruhát magának

Nóri bevallotta, hogy általában amiket Demeter Richárd ruhái közül hord, azok nagyon extrémek. Olyanok, amik nem feltétlenül passzoltak volna erre a divatbemutatóra.

Most a zöld jegyében egy olyan szettre esett a választásom, amit öt évvel ezelőtt Thaiföldön vásároltam az Ázsia Expressz forgatásán egy helyi butikban. Micinek pedig gyorsan kellett ruhát választanom, mert iskolában, majd légtornaedzésen volt, ezért olyat hoztam neki, amiről tudom, hogy nagyon szereti.

S hogy ki készülődik tovább?

Reggelente én vagyok a gyorsabb, mert mire Mici összeszedi magát, az elég sok idő. Ennek persze nagy része inkább az ébredezés, nem pedig a tollászkodás

 – meséli nevetve a csinos anyuka. 

Ők a legjobban öltözött magyar celebek

Nóri elárulta, hogy az egyik legviccesebb élménye az volt, amikor a legendás Süsü, a sárkány jelmezt kellett magára öltenie, mert nagyon mókásan nézett ki benne.  Szerinte egyébként kimondottan sok stílusos ismert hazai nő van, akik rendkívül kifinomultak: 

Epres Panni stílusát például nagyon szeretem, de Dukai Regina letisztult stílusa vagy Nagy Adri öltözködése is nagyon tetszik. Tücsi, Holdampf Linda, Zséda, Wolf Kati mind olyanok, akik nagyon szépen, jó stílusban öltözködnek. Azt gondolom, hogy ma már ha valakinek esetleg nincs ösztönösen érzéke ehhez, az egy idő után tehetséges stylistok keze közé kerül és utána könnyedén megtalálja a magának megfelelő stílusirányt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás