Így ünnepli születésnapját Kis Grófo: nagy dobásra készül!

Az énekes meglepő titkot árult el lapunknak az életéről. Kis Grófo 31. születésnapját ünnepli, ennek kapcsán jövőbeli terveiről is beszélgettünk vele.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.18.
Kis Grófo mulatós kisfilm születésnap

Mennyire jó fej Kis Grófo! Bár a pünkösdi hétvégén ő maga ünnepli a 31. születésnapját, másokra is gondolt: a nagy napon egy különleges ajándékot „nyújt át” az embereknek.

Kis Grófo
Kis Grófo szeretne maradandót alkotni a film világában is. (Fotó: Szabolcs László)

Nem csak zenélni szeretne

Az énekes a Metropolnak elárulta, hogy május 18-i születésnapjára már az ajándéka is megvan, amire nagyon készül:

Csináltunk egy kisfilmet, amit a születésnapomon mutatunk majd be. Az oláh cigányok kultúráját mutatja be az 1980-as évektől. Én ekkor még nem éltem, de nagyon sokat merítettem ebből az időszakból, hiszen édesapám sokat mesélt. Született is egy 15 perces ballada, amelyben elmesélek egy történetet, és ezt most vizuálisan is szeretnénk megmutatni az embereknek. A filmvilág vizeire eveztem, ami számomra még ismeretlen volt, de bízom benne, hogy tetszeni fog az embereknek. 31 éves leszek, és szeretnék 40 éves koromig valami maradandót alkotni. Valami olyat, ami igazán művészi szintre tud emelni engem. Imádok zenélni, és még sokáig ezt akarom csinálni, de emellett szeretnék letenni az asztalra valami olyasmit is, mint például egy film.

Kis Grófo nagy meglepetést tartogat

Kis Grófo bevallotta, hogy a hőn áhított művészi alkotás, a film, tulajdonképpen már több mint terv.

Szeretnék egy nagyobb volumenű filmet is a mostani után, de hogy miről fog szólni, azt még nem árulhatom el. A mostani kisfilm alapján szeretnénk majd egy kicsit felmérni, hogy mennyire fog tetszeni a közönségnek, de a kommentek alapján azt tudom mondani, hogy lenne rá igény. Nyilván ehhez kell majd anyagi forrás és támogatók is, de én azt gondolom, hogy sikerülni fog.

A mulatós zenész elárulta, hogy az idei évben több szóló és duett számra is számíthatnak a rajongók, például Nótár Mary-vel is készülnek duettre. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás