Ki nem találnád, hogy mi volt Diana hercegné kedvenc édessége

A hercegné másokhoz hasonlóan imádta a csokoládét.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.05.17.
Módosítva: 2024.05.17.
Diana hercegné édesség csokoládé titok

Bár Diana hercegné Károly király exfelesége – már lassan 28 éve nincsen köztünk, hatása még most is érezhető. A mai napig rengetegen rajonganak érte, az öltözködési stílusáért, a személyiségéért, és a korát megelőző gondolataiért. Nem véletlen hát, hogy arról is egyre-másra jelennek meg cikkek, hogy mit evett, mit szeretett csinálni, mik voltak a kedvenc kikapcsolódásai a tragikus sorsú hercegnének. A mai napon a kedvenc édességét hoztuk el nektek, ami nem más mint a Cadbury Twirl csokoládé.

Vilmos ,Harry
Diana hercegné és Károly herceg két közös gyermekükkel Fotó: Alpha Agency/Bestimage

A Mindmegette számolt be róla, hogy Diana hercegné séfje, Darren McGrady most felidézte egy interjú során, hogy mi volt a hercegné kedvenc édessége.

Elárulta, hogy egyszer úgy derült fény a hercegné édességszeretetére, hogy a kocsijában rengeteg csokipapírt találtak a kesztyűtartóba rejtve, bár akkor még azt hitték, hogy az iskoláskorú Vilmos és Harry hercegek felelősek a szemétért és a nassolásért.

A gasztroblog arról is beszámolt, hogy a Cadbury csokoládé a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, az édesség gyára a mai napig Birminghamben működik, és ez inspirálta a világhírű Charlie és a csokigyár rendezőjét is. A cég termékei közül Diana a tejcsokoládét szerette a legjobban.

És hogy mitől olyan különleges ez az édesség? Nos, egyrészt az ultra-krémes tejcsokoládé miatt, amelyet apró, vékony szalagokká fonnak és amiket aztán egy csokirúdba öntenek. Így kialakul egy finom, csodálatosan omlós, csupa csokis finomság. A klasszikus receptúra mellett kapható karamell és narancs ízesítésű is.

– írta róla a lap.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás