![](https://cdn.metropol.hu/2024/06/VRZ43pk2N61tZHo0VANeZjGvNNOaft6Il8wicBOErAc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE5ZDYzZWNkNjM5OTRiZmM4OTk1ZmJmMWMzZjU4NjUy.png)
Hoppá: Nagy Feró cserben hagyta a haverját, most mindent elmondott
Hiába az ezeréves cimboraság.
A hercegné másokhoz hasonlóan imádta a csokoládét.
Bár Diana hercegné – Károly király exfelesége – már lassan 28 éve nincsen köztünk, hatása még most is érezhető. A mai napig rengetegen rajonganak érte, az öltözködési stílusáért, a személyiségéért, és a korát megelőző gondolataiért. Nem véletlen hát, hogy arról is egyre-másra jelennek meg cikkek, hogy mit evett, mit szeretett csinálni, mik voltak a kedvenc kikapcsolódásai a tragikus sorsú hercegnének. A mai napon a kedvenc édességét hoztuk el nektek, ami nem más mint a Cadbury Twirl csokoládé.
A Mindmegette számolt be róla, hogy Diana hercegné séfje, Darren McGrady most felidézte egy interjú során, hogy mi volt a hercegné kedvenc édessége.
Elárulta, hogy egyszer úgy derült fény a hercegné édességszeretetére, hogy a kocsijában rengeteg csokipapírt találtak a kesztyűtartóba rejtve, bár akkor még azt hitték, hogy az iskoláskorú Vilmos és Harry hercegek felelősek a szemétért és a nassolásért.
A gasztroblog arról is beszámolt, hogy a Cadbury csokoládé a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, az édesség gyára a mai napig Birminghamben működik, és ez inspirálta a világhírű Charlie és a csokigyár rendezőjét is. A cég termékei közül Diana a tejcsokoládét szerette a legjobban.
És hogy mitől olyan különleges ez az édesség? Nos, egyrészt az ultra-krémes tejcsokoládé miatt, amelyet apró, vékony szalagokká fonnak és amiket aztán egy csokirúdba öntenek. Így kialakul egy finom, csodálatosan omlós, csupa csokis finomság. A klasszikus receptúra mellett kapható karamell és narancs ízesítésű is.
– írta róla a lap.
Hiába az ezeréves cimboraság.
Nem akármivel készül Tolvai Reni.
Az énekesnő tavalyi szakítása óta kifejezetten óvja a magánéletét.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre