Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait





Nagyon úgy tűnik, hogy a Házasság első látásra sztárjai még mindig jó barátságot ápolnak egymással. Petra ugyanis a srácokkal együtt ment edzeni, amelyről videót is megosztott követőivel.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.04.

Dávid Petra, a Házasság első látásra legikonikusabb személyévé vált a műsor alatt, karaktere megosztotta a nézőket, de még a műsor szereplőit is. A végéhez érve azonban egyértelműen tisztázódott, hogy szó sincs belső konfliktusról, a szereplők köszönik szépen, jó viszonyt ápolnak egymással.

HEL Petra
Petra, a Házasság első látásra adásai után jóban maradt a srácokkal (Fotó: TV2)

Petra együtt gyúrt a fiúkkal 

Petra köztudottan sokat sportol, hiszen korábban súlyproblémákkal küzdött, egy bántalmazó kapcsolatból kilépve azonban életmódot váltott és ledobott 50 kilót. A csinos fitneszedző azóta nagyon odafigyel az egészségére, sokszor oszt meg követőivel edzőtermi videókat. A legutóbbi bejegyzése azonban egyértelműen láttatni engedte, hogy Petra jó viszonyt ápol a műsorban megismert srácokkal, ezúttal például Csabival és Gerivel vágtak neki a gépeknek ‘mellezni’, vagyis mellizomra gyúrni. A Házasság első látásra szereplői egyébként jóban maradtak egymással, az utolsó epizódot is közösen nézték. 

Légüres térben

Petra egy korábbi interjújában bevallotta, a forgatások után azonnal elutazott barátnőjével Horvátországba, ahol egy hétig folyamatosan bulizott. 

Fel kellett dolgoznom a történteket, mert amikor Andris ellenem fordította a társaságot, akkor az nagyon nehéz volt. Az igazi nehézség viszont csak a nyaralás után jött. Valahogy nem találtam a helyemet. örökbe is fogadtam egy kiskutyát, ideiglenesen akartam csak, de azóta is velem van.

Petra elárulta azt is, hogy ezeket a viszályokat azóta már elsimították Andrissal. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás