„Ez tuti valamelyik Mónika-show-ból lett kivágva” – hazugsággal vádolják Erdélyi Mónikát





Hiába a sikeres fogyás, nem nagyon hisznek az egykori talkshow-műsorvezetőnek. A kommentelők szerint csak egy korábbi képet használt fel Erdélyi Mónika, és photoshopnak gondolják a sikeres súlyveszteségét.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.05.09.
erdélyi mónika Photoshop kamu fogyás

Május elsején robbant a hír, hogy Erdélyi Mónika néhány hét alatt 20 kilótól szabadult meg, amit Jákob Zoltán vadonatúj életmódprogramjának köszönhet. Így 15 éve tartó küzdelemben aratott győzelmet a felesleges kilók felett. Bár sokáig csak részeredményei voltak, mert nyolcnál többet sosem sikerült ledobnia, és sajnos nem is volt tartós a változás.

Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika büszkén vallott sikeres fogyásáról – Fotó: Markovics Gábor

Photoshopnak gondolják Erdélyi Mónika fogyását

Bár Mónika korábban is elárulta, hogy hihetetlen változását a körömlakk-királynak köszönheti, az interneten arról pletykálnak, hogy az egész kamu, és csak manipulálták a képet.

„És mi sikerült neki? Átöltözni?”

Az a baj, hogy a laikus embereket könnyű átverni és a sok híresség/üzletember sajnos pont ezt használja ki. Nagyon fel van hígulva a táplálkozásszakma és már bárki adhat tanácsokat sajnos. Ahhoz, hogy valaki lefogyjon és egészségesen éljen, nincs szüksége ilyen olyan porokra, kapszulákra (kivéve egyes vitaminok).

„Ez az arc tuti valamelyik Mónika-show-ból lett kivágva. Mindentől függetlenül bájos arca van, de ez nekem egy sokéves képnek tűnik. Minden szempontból bántja a szemem ez a reklám. Nem vagyok valami jó photoshoppoló, de ezt még én is jobban megcsinálom.” – írták a kommentelők a képet látva.

Jákob Zoli lelkesedése meggyőzte Mónikát

Bár Mónika rengeteget küzdött már a felesleges kilókkal, és mindent kipróbált, nem sikerült tartós eredményt elérnie. Jákob Zolinak a lelkesedése viszont meggyőzte arról, hogy érdemes életmódot változtatni.

„Már ott tartottam, hogy vagy teszek valamit még egyszer utoljára, vagy elengedem ezt a fogyástémát, és örökre bujkálni fogok a fotósok elől, amikor megismertem Jákob Zolit, aki olyan lelkesedéssel mesélt az életmódváltó programjáról, hogy engem is sikerült meggyőznie, így belevágtam” – mondta korábban Erdélyi Mónika.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás