Harry herceg a házasságában is csak tartalék – állítja a szakértő

Harry most is csak tartaléknak érzi magát.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.05.20.
Módosítva: 2024.05.20.
Harry herceg Meghan Markle házasság

Angela Levin királyi életrajzíró nem kertel Meghan Markle-ről, miután megtekintette azokat a felvételeket, amelyek Harry herceg és hitvese nigériai útján készültek.

6. Invictus Games
Úgy tűnik, erős személyiség Meghan Markle, mintha ő hordaná otthon a nadrágot (Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / afp)

A GB Newsnak nyilatkozva Levin hat évre visszamenőleg elemezte a pár házasságát, majd azt összefoglalva azt állította, hogy Harry „darabokra tört” a Meghannel való kapcsolatában. Úgy vélte a szakértő, hogy a herceg tartaléknak érezte magát a családjában, ám most a saját házasságában is ugyanez a helyzet. Levin szerint bár Harrynek fontos az Invictus Games, most mégis Meghan vette át az irányítást, ő tartja a beszédet is.

Angela Levin királyi szakértő részletesen elmondja, mire is alapozza szavait:

Azt hiszem, amikor a tartalékról írta a könyvét, nem gondolt arra, hogy talán most is így jár. Meghan lökdösi, odébb tolja, ha tovább akar menni vagy ha valahol unatkozik, ahogy az Afrikában készült felvételeken láttuk. Arrébb rángatja, ránéz jelentőségteljesen, mire Harry arrébb megy vele. Nyilvánvalóan megijedt tőle és fél. Persze szereti is, és a kedvében akar járni, de Meghan nagyon nehéz eset, így a hercegnek nincs egyszerű dolga. Meghan mindig győzni akar, erős jellem.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás